Η Δανάη Μπάρκα έχει ένα αστείρευτο χιούμορ.

Καλεσμένη σήμερα η Δανάη Μπάρκα στην Ελένη Μενεγάκη, τάραξε τα νερά και χάρισε πολλά χαμόγελα στους τηλεοπτικούς οικοδεσπότες της.

Το στιλ το γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή της “Πάμε Δανάη” που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο Mega,
Η Ελένη Μενεγάκη, στην αρχή της συνέντευξης τους θέλησε να σχολιάσει και κάτι που της έκανε εντύπωση τις προηγούμενες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε στη Δανάη ότι βλέποντας την εκπομπή της την περασμένη Παρασκευή είδε κάτι που είπε στον μάγειρα της εκπομπής της, Τίμο Ζαχαράτο.


Ο Τίμος Ζαχαράτος είχε τη Δανάη τι θέλει να μαγειρέψουν την ερχόμενη Δευτέρα κι εκείνη δεν έχασε την ευκαιρία να του πετάξει μια επική ατάκα που προκάλεσε τα γέλια στο πλατό αλλά και μια μικρή αμηχανία στον νεαρό σεφ.
“Τι θα κάνουμε τη Δευτέρα;” είπε εκείνος και εκείνη απάντησε:, “Θες να κάνουμε ένα παιδί; Είμαι ελεύθερη τα μεσημέρια» είπε η Δανάη Μπάρκα.

Σήμερα η Ελένη Μενεγάκη φυσικά επανήλθε λέγοντας: “Προχθές ήμουν μέσα βαφόμουν και εκεί κάνατε ένα λογοπαίγνιο με τον Τίμο, τον μάγειρά σας… Κατι σε ρώτησε, τι να κάνουμε και του πετάς, “να κάνουμε ένα παιδί”. Έπεσα κάτω…”

“Το ανησυχητικό είναι ότι το εννούσα, είπε η Δανάη Μπάρκα . Αυτό είναι που δεν έχουν καταλάβει. Νομίζουν ότι κάνω πλάκα… Δεν το κάναμε τελικά το παιδί. Ακόμα. Προλαβαίνουμε Τίμο αν μας ακούς. έχουμε ακόμα μερικές ώρες” απάντησε η Δανάη Μπάρκα προκαλώντας το γέλιο της παρουσιάστριας.

Δείτε το βίντεο

Μίλησε όμως και για το ποιος θα ήταν ο ιδανικός σύντροφος

Συνήθως μου αρέσουν όλοι είπε η Δανάη Μπάρκα με το γνωστό χιούμορ της…

«Χρόνο δεν έχω πολύ χρόνο, έχουμε πολλά γυρίσματα και κάνουμε πολλά challenge. Χαίρομαι όμως που δεν έχω χρόνο. Συνήθως μου αρέσουν όλοι οι άντρες, δεν μου αρέσουν οι μουντρούχοι. Αν με βλέπει κάποιος…Θέλω να είναι ενεργητικός, αλλά λίγο ήσυχος αλλιώς θα γίνει ροντέο στο σπίτι. Αυτή την στιγμή δεν είμαι σε σχέση, αν ήμουν θα το έλεγα, θα το φώναζα.», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook