Πρεμιέρα για τις «Απλές Κουβέντες» by Men of Style, τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου στις 00:30 στο OPEN.

Τους γνωρίσαμε από τις εκπομπές τους στο You Tube, αλλά και από τα σεμινάρια αυτοβελτίωσης τα οποία παραδίδουν. Οι Men of Style έρχονται στο OPEN και μιλάνε με «Απλές Κουβέντες».

Ο Σπύρος Ανδριανός, ο Χρήστος Παπανίκας και ο Θέμης Καλόγηρος, ή αλλιώς οι Μen of Style, παρουσιάζουν τη νέα εκπομπή του OPEN «Απλές Κουβέντες» και δείχνουν πώς μπορεί κανείς να γίνει ο άνθρωπος που πραγματικά επιθυμεί, βελτιώνοντας ουσιαστικά την οπτική που έχει για τον εαυτό του.  

Κάθε εβδομάδα υποδέχονται στο studio έναν καλεσμένο και μαζί συζητάνε για όλα όσα μας ενδιαφέρουν και μας προβληματίζουν, αλλά διστάζουμε ενδεχομένως να τα εκφράσουμε.  Σε πρώτο πλάνο οι διαπροσωπικές σχέσεις και πώς μπορούμε να τις εξελίξουμε, είτε πρόκειται για επαγγελματικές, είτε φιλικές, είτε φυσικά για προσωπικές σχέσεις. 

Σε ένα οικείο και φιλικό περιβάλλον, το οποίο θυμίζει ραδιοφωνικό booth, θα ασχοληθούν με θέματα αυτοβελτίωσης και μαζί με τον καλεσμένο τους θα κουβεντιάσουν για τα ουσιαστικά θέματα που μας απασχολούν. 

Μια διαφορετική εκπομπή από τα συνηθισμένα που έχει στόχο να προβληματίσει, να αναδείξει ό,τι μας απασχολεί και να προτείνει κάποιες διεξόδους που μπορεί να βοήσουν να ξεπεραστούν ορισμένα προβλήματα. 

Οι «Απλές Κουβέντες», έρχονται τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου στις 00:30 στο OPEN

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook