Στον τρόπο που διαχειρίζονται οι πρωινές εκπομπές και κυρίως το Πρωινό του ΑΝΤ1 τις πρόσφατες καταγγελίες για σεξουαλική, σωματική και ψυχολογική βία, σχολίασε η Έλενα Ακρίτα.

Γράφει η Έλενα Ακρίτα στο facebook:

«Επειδή έχουμε ακούσει πολλά για τον τρόπο που διαχειρίζονται τα πρωινάδικα το θέμα των καταγγελιών, σήμερα στήθηκα μπροστά στην τηλεόραση και κάνω ζάπινγκ.

Στον ΑΝΤ1 στην εκπομπή «Το Πρωινό» εντυπωσιάζει το γεγονός ότι ο Λιάγκας (με το γνωστό περιστατικό στο παρελθόν του) μονοπωλεί τη συζήτηση και διακόπτει το σύμπαν για να μιλήσει ο ίδιος συνέχεια όμως αυτό. Άνθρωπο δεν αφήνει να σταυρώσει λέξη.

Ενώ η Φαίη Σκορδά μια γυναίκα με ενσυναίσθηση και ευαισθησία έχει βάλει τον εαυτό της σε δεύτερη θέση – γιατί άραγε; Επειδή ‘εδώ καθαρίζει ο άντρας ο σωστος’; Θέλω να πιστεύω πως όχι.

Θυμίζω την πρόσφατη άψογη στάση της όταν ο Λιάγκας ήθελε να παίξουν βίντεο με …την άλλη άποψη. Η κ. Σκορδά ορθά κοφτά το αρνήθηκε λέγοντας ‘δεν υπάρχει άλλη άποψη και δεν δέχομαι αυτή τη προσέγγιση’.

Φαίη εσύ που – απ’ ό,τι διαπιστώνω σήμερα – προσπαθείς να αποφύγεις το γκόσιπ μιας ψυχαγωγικής εκπομπής και να σταθείς στην ουσία των καταγγελιών χωρίς αστερίσκους, πάρε το παιχνίδι πάνω σου και συνέχισε την καλή δουλειά”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook