Η δημόσια τηλεόραση είναι εδώ και αυτή τη τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη, με ποιοτικό περιεχόμενο για όλους και όπως φαίνεται έχει ήδη αφήσει το αποτύπωμα της αν και δεν έχει ανοίξει ακόμα όλα της τα «χαρτιά».

Αν κρίνει πάντως κανείς τα σχόλια στα social media, η υποδοχή των τηλεθεατών είναι θετικότατη.

Χαρακτηριστική η ανάρτηση της Χαρούλας Αλεξίου, για το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ για τον ποιητή Νίκο Καρούζο που μετέδωσε η ΕΡΤ2 την περασμένη Δευτέρα λίγο πριν τα μεσάνυκτα, αλλά και την πρεμιέρα του «Μουσικού Κουτιού» την περασμένη Τετάρτη με φιλοξενούμενο τον αειθαλή Eric Burdon.

O καλεσμένος του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη ήταν εκρηκτικός. Περί τους 180.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν (κατά μέσο όρο) την εκπομπή, ενώ τουλάχιστον για ένα (λεπτό) συντονίστηκαν με το «Μουσικό Κουτί» 750.542 τηλεθεατές.

Και βέβαια η διασκέδαση και η ψυχαγωγία δεν τελειώνει εδώ, καθώς απόψε το βράδυ στις 23:00 έρχεται «Δυνατά» η νέα πρωτότυπη και ανατρεπτική εκπομπή με τον Κωστή Μαραβέγια.

Ποδαρικό κάνουν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Εβελίνα Παπούλια, ο Νικόλας Ραπτάκης, ο Δημήτρης Καπουράνης, η Τόνια Σωτηροπούλου και η σεναριογράφος Κατερίνα Μπέη, από την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Όσο για αύριο Σάββατο, επιστρέφει στις 20:00 για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν η «Ζακέτα να πάρεις» με τις υπέροχες Ελένη Ράντου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 κάνει πρεμιέρα στις 22:00 ο «Βαρδιάνος στα σπόρκα». Το διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «ζωντανεύει» στην ΕΡΤ σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη.

Και στις 23:00 το πολυαναμενόμενο «Καρτ ποστάλ» που βασίζεται στα βιβλία της δημοφιλούς Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ μας ταξιδεύει μέσα από 12 συναρπαστικές ιστορίες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook