Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι και Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα

Τα ντέρμπι συνεχίζονται και αυτό το Σαββατοκύριακο στη Super League και τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή (20:30) στο Καραϊσκάκη, στο κλασικό ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων της Super League.

Στην Premier League οι δύο τελευταίες πρωταθλήτριες, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι, κοντράρονται την Κυριακή (18:30) στο Anfield.

Στη La Liga η πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί το Σάββατο (22:00) τη διεκδικήτρια του τίτλου Μπαρτσελόνα.

Ο νικητής των κόρνερ, ο παίκτης που θα δεχτεί την πρώτη κάρτα

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τα τρία ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι και Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα.

Ανάμεσα στις επιλογές που προσφέρονται είναι και αυτές για τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον παίκτη που θα δεχτεί την πρώτη κάρτα, τον νικητή των κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, τα πολλαπλά σκορ, τη νίκη της γηπεδούχου/φιλοξενούμενης σε τουλάχιστον 1 από τα 2 ημίχρονα, τα Over/Under 1,5 γκολ και στα 2 ημίχρονα, το ακριβές σύνολο γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τα μονά/ζυγά γκολ, το σύνολο των κόρνερ, τη διαφορά νίκης, το τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal.

Ειδικά στοιχήματα για την 5η αγωνιστική της Super League

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται και ειδικά στοιχήματα για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ανάμεσα στις επιλογές που έχουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα είναι για τα Over/Under συνολικά γκολ στην 5η αγωνιστική, τα Over/Under συνολικά γκολ στο πρώτο ημίχρονο, την ομάδα που θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ, τη νίκη γηπεδούχων ή φιλοξενούμενων με χάντικαπ 1,5 γκολ, την ομάδα που θα πετύχει τα περισσότερα γκολ στα ζευγάρια Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός-ΑΕΚ, Άρης-Ολυμπιακός, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-Άρης, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Άρης-ΑΕΚ και Παναθηναϊκός-Άρης.

Όλη η στοιχηματική εμπειρία σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ

 

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν μέσω της εφαρμογής Opapp να δημιουργούν εύκολα και γρήγορα το δελτίο τους, να σκανάρουν τα αποδεικτικά και να κάνουν Cash Out οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και σε virtual αγώνες, στο Ποδόσφαιρο, το Πρωτάθλημα και το Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες στοιχηματικές φάσεις και προωθητικές ενέργειες όπως το Παρά 1 στο VIRTUAL SPORTS ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook