Βγαίνει από τη φυλακή ο Μένος Φουρθιώτης

Αποφυλακίζεται άμεσα ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης με διάταξη του ανακριτή και 4 περιοριστικούς όρους, ανάμεσα τους και η απαγόρευση εμφάνισης σε τηλεοπτικές εκπομπές!

Ο Μένιος Φουρθιώτης θα διαβεί το κατώφλι των φυλακών μετά από πέντε μήνες προσωρινής κράτησης για δύο κακουργήματα και 7 πλημμελήματα.


Ο τηλεπαρουσιαστής που προφυλακίστηκε την 1η Μαΐου 2021 με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, είχε κάνει αίτηση για αποφυλάκιση τον Ιούνιο η οποία όμως είχε απορριφθεί από τον ανακριτή .

Η τελευταία αίτηση αποφυλάκισης του όμως έγινε δεκτή από τον ανακριτή , ο οποίος του επέβαλε τους  εξής όρους:

Να καταβάλλει εγγύηση 30.000 ευρώ.

Να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, τρείς φορές το μήνα, ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

Τέλος ο ανακριτή του απαγόρευσε να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές, όρος που δεν έχει επιβληθεί μέχρι τώρα σε άλλον κατηγορούμενο…

Ο Μένιος Φουρθιώτης κατηγορείται για τα κακουργήματα της ηθικής αυτουργίας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση σε διακεκριμενη οπλοκατοχή και οπλοφορία και της ηθικής αυτουργίας σε έκρηξη και οπλοφορία αλλά και για τα πλημμελήματα της σύστασης συμμορίας, της ηθικής αυτουργίας σε οπλοχρησία, σε προμήθεια και κατοχή εκρηκτικής βόμβας και σε διακεκριμένη φθορά, της απόπειρας εκβίασης, της ψευδούς καταγγελίας και της πρόκλησης και προσφοράς για την τέλεση αδικήματος σε βαθμό πλημμελήματος.

Υπενθυμίζεται ότι Μένιος Φουρθιώτης είχε στήσει μαζί με δύο άλλους δράστες που είχε προσλάβει ως προσωπική ασφάλεια δήθεν βομβιστικές επιθέσεις στο σπίτι του στο Διόνυσο αλλά και επίθεση «δολοφονική» με καλάσνικο σε βάρος του για να τεκμηριώσει ότι απειλείται η ζωή του και να εξασφαλίσει αστυνομική προστασία.

Την ίδια στιγμή, οι συνεργάτες του, τους οποίους φέρεται να είχε πληρώσει για να του επιτεθούν θα παραμείνουν προφυλακισμένοι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook