Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ γιόρτασαν την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #ΒeActive
Αγώνες, παιχνίδια και βιωματικές δράσεις σε δεκάδες ακαδημίες του ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα με πάνω από 5.000 παιδιά, γονείς και προπονητές που συμμετείχαν δυναμικά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #ΒeActive.
Με ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις σε δεκάδες ακαδημίες ποδοσφαίρου και μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα, οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ γιόρτασαν για έκτη συνεχή χρονιά την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #ΒeActive.
Στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, που πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, συμμετείχαν συνολικά περισσότερα από 5.000 παιδιά, γονείς-κηδεμόνες και προπονητές ακαδημιών, που υποστηρίζονται από το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ.
Οι αθλητικές εκδηλώσεις που διοργάνωσαν οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ περιλάμβαναν, μεταξύ άλλων, αγώνες μικτών ομάδων, γυμναστικές επιδείξεις, αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ στην παραλία, παιχνίδια και βιωματικές δράσεις.
Η κύρια εκδήλωση του προγράμματος πραγματοποιήθηκε στο Χαλάνδρι, στις εγκαταστάσεις Athletic Football Center, όπου προπονείται η ακαδημία Τριφυλλιακός, μέλος των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ. Εκεί βρέθηκαν η Κέλλυ Λουφάκη, παραολυμπιονίκης της Ξιφασκίας και πρέσβειρα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, και ο Γιάννης Σεβδικαλής, παραολυμπιονίκης Στίβου στα 400 μ., οι οποίοι μύησαν τα παιδιά στα μυστικά των αγωνισμάτων τους και τους μίλησαν για τις αξίες του αθλητισμού και τη σημασία του υγιεινού τρόπου ζωής.
Παράλληλα, οι μητέρες των παιδιών είχαν την ευκαιρία να γυμναστούν υπό την καθοδήγηση της γυμνάστριας Δήμητρας Χαριλάου.
Δείτε το βίντεο:
Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BeActive είναι μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης, που υλοποιείται σε 28 χώρες.
Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ συμμετέχουν δυναμικά κάθε χρόνο σε αυτή την πανευρωπαϊκή εκστρατεία, με ποικίλες δράσεις που έχουν ως στόχο να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για παιδιά και ενήλικες, ώστε να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες και να υιοθετήσουν έναν υγιή τρόπο ζωής.
Ολες οι Ειδήσεις
- Σκάνδαλο στημένων αγώνων στο μπάσκετ: Η καταγγελία, το sms και οι δύο μάρτυρες- «κλειδιά»που οδήγησαν στην σύλληψη του Βαγγέλη Λιόλιου και άλλων 5 παραγόντων
- Έκρηξη στον Κολωνό: Αστυνομικός πάτησε κατά λάθος το μπουτόν και πυροδότησε τον εκρηκτικό μηχανισμό – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
- ΕΕ: Άκυρο και ανυπόστατο το τουρκολιβυκό μνημόνιο, παραβιάζει κυριαρχικά δικαιώματα
- Συγκλονίζει ο Σάκης Αρναούτογλου για τον θάνατο της μητέρας του: “Είχε αλτσχάιμερ, έμεινε 24 κιλά”(βίντεο)
- Τζούλια Νόβα για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στην τηλεόραση: Φταίω και εγώ, δεν έπρεπε να τις ανέχομαι (βίντεο)
- Έκρηξη στον Κολωνό: Τέσσερις τραυματίες, οι δύο αστυνομικοί – Το τηλεφώνημα για ύποπτο δέμα με ναρκωτικά που ήταν εκρηκτικός μηχανισμός (βίντεο)
- Σίσσυ Χρηστίδου: Η απρόσμενη κλήση από τον γιο της στον αέρα του “Χαμογέλα και πάλι”- Βίντεο
- Έκρηξη σε διαμέρισμα στον Κολωνό – Αναφορές για έναν αστυνομικό και τρεις πολίτες τραυματίες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook