Ο Μένιος Φουρθιώτης λίγες μέρες μετά την αποφυλάκιση του θα βρεθεί και πάλι στα δικαστήρια μετά από μήνυση της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου κατηγορεί τον παλαι ποτέ στενό συνεργάτη και μάνατζερ της Μένιο Φουρθιώτη ότι της έκλεψε 200.000 ευρώ μέσα από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της.

Σύμφωνα με την μήνυση που έχει καταθέσει το μοντέλο, ο Μένιος Φουρθιώτης φέρεται να της άρπαξε τα χρήματα τον τον Σεπτέμβριο του 2010.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου υποστηρίζει ότι ο Μένιος Φουρθιώτης ήταν ο μόνος εκτός από την ίδια, που γνώριζε την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου κι είχε πρόσβαση σε αυτό.

Από την πλευρά του Μένιος Φουρθιώτης αρνείται την κατηγορία και μιλά για εκδικητική ενέργεια από την Αλεξανδράτου.

Η υπόθεση έχει αναβληθεί αρκετές  φορές και η τελευταία δικάσιμος, η οποία είχε οριστεί ήταν τον Νοέμβριο του 2020, αλλά  ζητήθηκε αναβολή από πλευρά  της μηνύτριας,  γιατί είχε κάνει ένα τεστ covid και ανέμενε το αποτέλεσμα.

Η δίκη προσδιορίστηκε και πάλι να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021  και μένει να δούμε αν θα παραστεί στο δικαστήριο ο Μένιος Φουρθιώτης για να αντιμετωπίσει την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής σε βαθμό κακουργήματος που του προσάπτει η άλλοτε φίλη του.

Ο Μένιος Φουρθιώτης με διάταξη του  ανακριτή, αποφυλακίστηκε την περασμένη εβδομάδα, με 30.000 ευρώ εγγύηση, υποχρεωτική εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα τρεις φορές τον μήνα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook