HAPPY TRAVELLER στο Λουξεμβούργο

Αυτό το Σάββατο, η οικογένεια του Happy Traveller ταξιδεύει σε μια από τις πιο παρεξηγημένες ταξιδιωτικά χώρες της Ευρώπης που τελικά καταφέρνει να μας καταπλήξει με τις ομορφιές της. Στο Λουξεμβούργο.
Οι ταξιδιώτες μας ξεκινούν από την πρωτεύουσα, την πόλη του Λουξεμβούργου με την πολυεπίπεδη γεωγραφία, το εντυπωσιακό κάστρο στους βράχους, την αρχοντική αρχιτεκτονική και τη γραφική παλιά πόλη μέσα στο φαράγγι.
Στη συνέχεια, εξερευνούν την επαρχία της χώρας, ξεκινώντας από το παλαιότερο χωριό του Λουξεμβούργου και ακολουθώντας τη διαδρομή της λεγόμενης “μικρής Ελβετίας”, όπου θαυμάζουν εντυπωσιακά φαράγγια, φυσιολατρικές πεζοπορικές διαδρομές και ιδιαίτερες σπηλιές με περίεργα γεωμετρικά σχήματα. Το roadtrip στα απέραντα λιβάδια του Λουξεμβούργου τους οδηγεί και σε πολλά μικρά γραφικά χωριά, σε επιβλητικά μεσαιωνικά κάστρα καθώς και σε ένα μοντέρνο υδραγωγείο που μοιάζει με ουρανοξύστη.
HAPPY TRAVELLER
Κάθε Σάββατο στις 17.40, στον ΣΚΑΪ
Ολες οι Ειδήσεις
- Ο εορτασμός και τα έθιμα του Δεκαπενταύγουστου στην Ελλάδα
- «Πίναμε μπύρες, κάναμε χρήση χασίς και είπαμε να βάλουμε φωτιά», η κυνική ομολογία του 19χρονου για την πυρκαγιά στην Πάτρα
- Με ήρωα τον Ντραγκόφσκι ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση στο «θρίλερ» της Κρακοβίας – Δηλώσεις Βιτόρια (βίντεο)
- Τραμπ: Ο Πούτιν δεν θα τα βάλει μαζί μου – Στη δεύτερη συνάντηση θα είναι ο Ζελένσκι και κάποιοι Ευρωπαίοι
- ΑΕΚ – Άρης Λεμεσού 3-1: Η μαγεία του Κουτέσα και η ποιότητα του Γιόβιτς της έδωσαν την πρόκριση
- Γιώργος Μαζωνάκης για τον εγκλεισμό του στο ψυχιατρείο: «Με τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί άτομα της οικογένειας μου»
- Βόλφσμπεργκερ – ΠΑΟΚ 0-1: Τον «λύτρωσε» ο Μαντί Καμαρά με εκπληκτικό γκολ και τον έστειλε στα playoffs του Europa League (βίντεο)
- «Η κατάντια είναι να μην σέβεσαι τα πιστεύω των υπολοίπων» – Έξαλλος ο Ηλίας Βρεττός με σχόλιο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook