Γρηγόρης Αρναούτογλου: Μια εξαιρετική περίπτωση επαγγελματία, παθιασμένος με τη δουλειά του με πολύ υψηλές τηλεθεάσεις στο ενεργητικό του και ασφαλώς η κίνηση του ΑΝΤ1 να κάνει συμβόλαιο μαζί του για τα επόμενα τρία χρόνια ήταν …σοφή.

Ο Αρναούτογλου, είναι ο προικισμένος παρουσιαστής, «πολυεργαλείο», όπως τον χαρακτηρίζουν και τα περισσότερα προγράμματα με τα οποία έχει ασχοληθεί, στην πολυετή σημαντική διαδρομή του, έχουν φέρει άκρως ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Στη φετινή χρονιά στον ΑΝΤ1 παρουσιάζει τη νυχτερινή εκπομπή με σημαντική τηλεθέαση, ενδιαφέροντες προσκεκλημένους, που τους αντιμετωπίζει πάντα με σεβασμό και χιούμορ.

Πέρα από τον ίδιο , έχει σημαντική υποστήριξη , ο Αρναούτογλου, την αρχισυνταξία της εκπομπής του, που κάνει το καλύτερο δυνατό για το «Late Night Show».

Ένα είναι βέβαιο ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, έχει να προσφέρει πολλά ακόμη στην τηλεόραση, στον τομέα της ψυχαγωγίας και δίκαια, λένε οι άνθρωποι του ΑΝΤ1, ότι είναι η συνεργασία μαζί του, μία από τις σημαντικότερες που έχει κάνει το κανάλι του Αμαρουσίου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook