«Το Αύριο Μας Ανήκει» έρχεται καθημερινά στις 18:40, στο MEGA, με καταιγιστικές εξελίξεις και μεγάλες ανατροπές.

Επεισόδιο 31 (Δευτέρα 25 Οκτωβρίου):

Ο Μένιος παίρνει την μεγάλη απόφαση, κι όσο κι αν υποφέρει, καταθέτει στην Αστυνομία όλα όσα γνωρίζει για την εμπλοκή του Πασχάλη στην έκρηξη. Την ίδια ώρα η Έλλη καταφέρνει να εντοπίσει το σπίτι στο οποίο κρύβεται ο Πασχάλης με τον Κωστή και επιχειρεί να πλησιάσει το παιδί. Ο Πασχάλης θα την εμποδίσει και θα έχουν μια εκ βαθέων συζήτηση, όπου εκείνος θα παραδεχτεί τα πάντα. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να παρηγορήσει την Φανή, ενώ η Νικολέττα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Επεισόδιο 32 (Τρίτη 26 Οκτωβρίου):

Η κατάσταση της Νικολέττας δείχνει κρίσιμη και αναγκάζονται να την υποβάλλουν σε περαιτέρω εξετάσεις για να εντοπίσουν τι ακριβώς έχει συμβεί στο κορίτσι. Όλοι σπεύδουν στο πλευρό της, συγγενείς και φίλοι. Την ίδια ώρα ο Κωστής προσπαθεί να συμφιλιωθεί στην ιδέα πως οι μέχρι πρότινος φίλοι του, είναι στην πραγματικότητα ξαδέλφια του. Η Έλλη και ο Λευτέρης παρακολουθούν τις κλήσεις του Κωστή, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τον Πασχάλη, ενώ η Χριστίνα ξεκαθαρίζει στον Λάζαρο ότι δεν τον εμπιστεύεται.

Επεισόδιο 33 (Τετάρτη 27 Οκτωβρίου):

Η Σοφία και ο Νικηφόρος βρίσκονται σε σοκ, καθώς τους ενημερώνουν ότι η Νικολέττα χρειάζεται μεταμόσχευση νεφρού. Ταυτόχρονα, η είδηση πως στο νοσοκομείο νοσηλεύονται παρόμοια περιστατικά, με έντονη την παρουσία τοξικών φαρμάκων στους οργανισμούς των ασθενών, οδηγεί την Έλλη σε νέα έρευνα. Ο Λευτέρης προσπαθεί να την αποτρέψει απ’ το να προβεί σε επικίνδυνες ενέργειες. Ο Λάζαρος συνεχίζει να πιέζει την Χριστίνα, η ίδια όμως φαίνεται αποφασισμένη.

Επεισόδιο 34 (Πέμπτη 28 Οκτωβρίου):

Οι φοβίες του Λευτέρη βγαίνουν αληθινές, καθώς για άλλη μια φορά, η Έλλη πράγματι βάζει σε κίνδυνο την ζωή της. Η Στέλλα και ο Λευτέρης προσπαθούν να

την πείσουν να εμπιστευτεί τις έρευνες της αστυνομίας και να μην ξανά φερθεί με τόσο απερίσκεπτο τρόπο. Στην οικογένεια της Νικολέττας όλοι υποβάλλονται σε εξετάσεις για να δουν αν είναι συμβατοί δότες. Η Σοφία βρίσκεται σε απόγνωση και ο Νικηφόρος προσπαθεί να της συμπαρασταθεί. Ο Κωστής θέλει να υποβληθεί σε εξετάσεις παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς του.

Επεισόδιο 35 (Παρασκευή 29 Οκτωβρίου):

Η Φανή προσπαθεί να εξηγήσει στον Νικηφόρο τους ενδοιασμούς και τους φόβους της, σε περίπτωση που ο Κωστής είναι συμβατός δότης. Ο Νικηφόρος της εξηγεί ότι η κόρη του δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου, και πως κάθε μέρα που περνάει, ο κίνδυνος γι’ αυτήν αυξάνεται. Η Έλλη υπόσχεται να μην εμπλακεί ξανά στις έρευνες της αστυνομίας και, όταν ο Λευτέρης εξομολογείται ότι χώρισε οριστικά, οι δυο τους έρχονται πιο κοντά. Η Νικολέττα οδηγείται εσπευσμένα στην εντατική.

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Μουτάφη, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Σταύρου, Αντώνης Βλοντάκης, Λένα Δροσάκη, Ηρώ Πεκτέση, Κωνσταντίνος Λάγκος, Αλέξανδρος Πέρρος, Γεωργία Μαυρογεώργη, Μαρία Μαραγκού, Σοφία Μανωλάκου, Νικολέττα Καρρά, Νίκη Σερέτη κ.ά.

Στον ρόλο του Ντάλα, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και στον ρόλο της Αλεξάνδρας, η Κοραλία Καράντη.

«ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ» ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 18:40 ΣΤΟ MEGA

#ToAvrioMasAnikei

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook