Τάσος Ξιαρχό – Ξεσπά η μητέρα του: «Ντροπή! Μου λένε πως θα αποτελειώσουν το παιδί μου»
Το μεσημέρι της Τετάρτης, η μητέρα του γνωστού χορογράφου μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στο T live με την Τατιάνα Στεφανίδου.
Η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Νοεμβρίου στο T-live και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την περιπέτεια που είχε ο γιος της, μετά το βίντεο χλευασμού που έφερε τη δημόσια κατακραυγή του.
Η κ. Μαρία, αρχικά, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του παιδιού της, λέγοντας πως «πήγα σήμερα και τον είδα στο νοσοκομείο, είναι πολύ καλύτερα, πιο ήρεμος. Οι γιατροί με καθησύχασαν, βέβαια δεν έχει περάσει ακόμα τον κίνδυνο. Ήπιε 50 χάπια, και υπάρχει ένας κίνδυνος να έχει πρόβλημα στο συκώτι, το νεφρό και το στομάχι του. Γι’ αυτό του είπαν να καθίσει μέσα για όσο χρειαστώ. Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ψυχολογικό πρόβλημα, μου είπαν επίσης. Είναι πολύ έξυπνο παιδί, των άκρων και πολύ παρορμητικός. Θα τον κρατήσουν λίγο ακόμα».
Αναφορικά με την απόπειρα αυτοκτονίας, η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό σημείωσε ότι «εκείνο το πρωί μιλήσαμε και μου είπε ότι ήταν χάλια. Εγώ ίσως να έκανα και ένα λάθος. Εκείνη την ώρα πιο πολύ τον μάλωσα. Τότε, μου είπε να μην τον πιέζω. Μετά έγιναν όλα τα υπόλοιπα. Είχε στο σπίτι χάπια, λιποθύμησε σε κάποιους θάμνους, κάποια στιγμή συνήλθε. Πήρε μία φίλη του τηλέφωνο… Δεν ξέρω και πάρα πολλά. Μάλλον ο Τάσος εκεί που ήταν κρυμμένος πρέπει να είδε αυτό, τρομοκρατήθηκε και είπε σε αυτά τα δύο κορίτσια να τον πάνε στο νοσοκομείο. Ευτυχώς! Ήταν πολύ μεγάλη η ποσότητα των φαρμάκων».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η μητέρα του χορογράφου έβαλε τα κλάματα λόγω των αρνητικών μηνυμάτων που έχει λάβει για τον γιο της. «Ήμουν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ξέρετε τι σημαίνει για μία μάνα να της λένε ότι θα αποτελειώσουμε τον γιο σου; Ντροπή! Έκανε ένα λάθος, ζητάω εγώ συγγνώμη από την κοπέλα. Χίλια συγγνώμη. Και ο Τάσος θα ζητήσει, όταν θελήσει και όταν πρέπει, όπως μου είπε.
https://youtu.be/pFAL1e2Z_hc
Ο Τάσος απεχθάνεται το ποτό κι αυτούς που κάνουν χρήση. Δε ξέρω τι γινόταν τον τελευταίο καιρό. Τον ρώτησα αν είχε πιει εκείνο το βράδυ και μου είπε μόνο δύο μαργαρίτες. Ένας άνθρωπος που δεν πίνει καθόλου, και λίγο αλκοόλ να πιει τον πειράζει. Μήπως αυτό που έκανε με την κοπέλα, το έκανε επειδή ήταν ζαλισμένος; Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα, σκεφτόμουν»
Ολες οι Ειδήσεις
- Έξαλλος ο Τραμπ με τον Νετανιάχου: «Δεν έχει γ@@@@@νη κρίση» – «Του το έδωσα να το καταλάβει» – «Η συμφωνία με το Ιράν εξακολουθεί να ισχύει»
- Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Ερωτευμένοι σε καλοκαιρινή εξόρμηση – Δείτε τις φωτογραφίες
- Δέσποινα Βανδή: Το ξεσηκωτικό video clip για το νέο τραγούδι της «Να με αγαπάς»
- Κάβουρα: «Ένα ζευγάρι πρέπει να δημιουργεί π@ρνο μαζί» – Απάντησε σε σεξουαλικές ερωτήσεις του Λάγιου και τον …κόμπλαρε! (Βίντεο)
- Φαίη Σκορδά: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αθανασιάδη που δημοσίευσε
- Γιώργος Μυλωνάκης: Πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης – Επιστρέφει στο σπίτι του – Από Δευτέρα στη δουλειά της και η σύζυγος του
- «ΗΛΕΚΤΡΑ» στην ΕΡΤ1: Μη χάσετε το συγκλονιστικό τέλος της αγαπημένης σειράς – Από Δευτέρα 15 έως και Τετάρτη 17.06.2026
- «Μπλε ώρες»: Το 4ο teaser με Β. Παναγοπούλου, Ε. Πιερίδου – Μια δυνατή ιστορία έρχεται στον ΣΚΑΪ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook