Τι θα δούμε προσεχώς στη σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Ένα διπλό-χορταστικό επεισόδιο περιμένει απόψε τους τηλεθεατές της σειράς «Η γη της ελιάς» του Mega!

Πρώτα από όλα αποκαλύπτεται η κρυφή σχέση της Αθηνάς με τον Δημήτρη, την ώρα που η Μαργαρίτα είναι στο σπίτι της ξαδέρφης της εν αγνοία του πρώην εραστή της.

Από εκεί και πέρα, θα δούμε πως η Βασιλική θα επικοινωνήσει με τον Φίλιππο, τον οποίο ενημερώνει πως δεν έκανε την έκτρωση και θα κρατήσει το παιδί, χωρίς να συνεχίσουν να είναι άλλο μαζί.

Ωστόσο, η Δήμητρα Καλφούτζου έδωσε ένα δυνατό spoiler για τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς», αφού μας ενημέρωσε πως η Βασιλική και ο Φίλιππος θα είναι και πάλι μαζί, αν και η κοπέλα έδειξε αρνητική στην συνέχιση της σχέσης τους με όσες δυσκολίες καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Δείτε το βίντεο

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι:
Στέλα Φυρογένη
Στέφανος Κυριακίδης
φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
guest star, Μάρω Κοντού

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook