Ημερ. μετάδοσης αγώνα: Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, στις 19:00, στην ΕΡΤ2

O ένας αγώνας έρχεται μετά τον άλλον και τώρα είναι η σειρά της Βραζιλίας να επιστρέψει στο ημερολόγιο της Formula1 έπειτα από έναν χρόνο απουσίας, για το Γκραν Πρι της πόλης του Σάο Πάολο, 19ου γύρου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 2021.

Οι ελεύθερες δοκιμές του Γκραν Πρι της Βραζιλίας θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΕΡΤ Sports (1 & 2), μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX. Οι κατατακτήριες δοκιμές, το Sprint Qualifying και ο αγώνας θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ2.
Συγκεκριμένα, ο αγώνας θα μεταδοθεί την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, στις 19:00.

Στην περιγραφή και στον σχολιασμό, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Νίκος Κορόβηλας και Ηλίας Παπαϊωάννου. Καλεσμένος στο στούντιο, ο F1 editor Φαμπρίτσιο Λαζάκις.

Το Γκραν Πρι της Βραζιλίας φιλοξενεί και το τελευταίο Sprint Qualifying της χρονιάς, κάτι που σημαίνει ότι 3 έξτρα βαθμοί είναι διαθέσιμοι για τον νικητή της διαδικασίας του Σαββάτου.

Σ’ αυτό το σημείο, αξίζει να υπενθυμίσει κανείς ότι όποτε οι δύο διεκδικητές του τίτλου είχαν επαφή μέσα στην πίστα ήταν σε Γκραν Πρι που φιλοξένησε Sprint Qualifying (Σίλβερστον, Μόντσα). Προφανώς, οι έξτρα βαθμοί, αποφέρουν και έξτρα πίεση για να τους αποκτήσεις. Δεδομένου ότι ύστερα απ’ αυτόν τον αγώνα μένουν μόλις 3 για το πέσιμο της αυλαίας του πρωταθλήματος, μήπως αυτό σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι να γίνουμε μάρτυρες ενός ακόμη «τζαρτζαρίσματος» μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών στην πίστα;

Το σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Όσο κι αν η φόρμα της Red Bull και του Μαξ Φερστάπεν δείχνει ότι η πλάστιγγα έχει αρχίσει να γέρνει προς το μέρος τους στο τέλος του πρωταθλήματος, όλα μπορούν να αλλάξουν σε μια στιγμή. Αρκεί να θυμηθεί κανείς ότι η διαφορά του Φερστάπεν έναντι του Χάμιλτον πριν από τον αγώνα του Σίλβερστον ήταν 33 βαθμοί και ότι στον επόμενο αγώνα που έγινε στην Ουγγαρία, η διαφορά αυτή είχε μετατραπεί σε μια πρωτοπορία 8 βαθμών υπέρ του Χάμιλτον…

ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ – ΩΡΑΡΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ

Παρασκευή 12/11/2021

Ελεύθερες δοκιμές 1: 17:30-18:30 (ΕΡΤ Sports μέσω ERTFLIX)
Κατατακτήριες δοκιμές: 21:00-22:00 (ΕΡΤ2)

Σάββατο 13/11/2021

Ελεύθερες δοκιμές 2: 17:00-18:00 (ΕΡΤ Sports2 μέσω ERTFLIX)
Sprint Qualifying: 21:30 (ΕΡΤ2)

Κυριακή 14/11/2021

Αγώνας: 19:00 (ΕΡΤ2)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook