Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του, «Καλό Μεσημεράκι» έδειξε δημόσια την υποστήριξή του προς την Μαίρη Συνατσάκη.

Μία νέα κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στη Μαίρη Συνατσάκη και τον Κώστο Τσουρό, όταν ο δημοσιογράφος αποκάλεσε την παρουσιάστρια, «αστυνομία τηλεφώνων».

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν η Μαίρη Συνατσάκη αντέδρασε στην εν αγνοία της καταγραφή μίας κοπέλας από άγνωστο άνδρα. Το περιστατικό σχολιάστηκε την επόμενη ημέρα από τον Κώστα Τσουρό, ο οποίος είχε αντιρρήσεις για την αντίδρασή της.

Ο Νίκος Μουτσινάς την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου μέσα από την εκπομπή του, «Καλό Μεσημεράκι» έδειξε δημόσια την υποστήριξή του προς την Μαίρη Συνατσάκη.

«Το είδα όλο με τη Μαίρη. Δεν θεωρώ ότι έγινε πολύ σωστή παρατήρηση από τον Κώστα. Δεν καταλάβαμε τι ήθελε να πει. Μπορεί να μην του έχει συμβεί, είναι η αλήθεια. Δεν ξέρω αν θα σου αρέσει να έχει ο άλλος τον κ@λο σου στον κινητό του, είναι και κάπως δικό σου θέμα. Είναι η εποχή να μιλάμε λίγο, φτάνει η μούγκα», σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.

Δες το σχετικό απόσπασμα στο 7:55′:

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook