«Αν με βλέπεις εκεί που είσαι…»: «Άδειασε» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο η Αγγελική Νικολούλη
Η απάντηση «κόλαφος» της Αγγελικής Νικολούλη στα ψέματα του Μπάμπη
Η Αγγελική Νικολούλη είναι από τα άτομα, που γνωρίζουν όσο ελάχιστοι το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και φρόντισε για ακόμη μια φορά να «αδειάσει» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, εκτοξεύοντας νέες «ρουκέτες» για την εξωσυζυγική του σχέση.
Με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση μετά την εισαγγελική πρόταση «φωτιά» για τον συζυγοκτόνο και τα δηλώνει ο ίδιος μέσα από τις φυλακές σχετικά με τα σενάρια τα οποία τον ήθελαν να έχει εξωσυζυγική σχέση, η παρουσιάστρια θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον πιλότο.
«Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε συχνά δηλώσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με απόδοση λόγου οι οποίες αναφέρονται και στα όσα αποκάλυψε το Φως στο Τούνελ για τη γυναίκα που διατηρούσε σχέσεις, με τα χειρόγραφα μηνύματα. Αυτό που δηλώνει είναι ότι ουδέποτε είχα παράλληλη σχέση, δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη γυναίκα και γι’ αυτό έχω ζητήσει από τον δικηγόρο μου να βρει τα στοιχεία της καθώς δεν γνωρίζω ποια είναι, Αυτό λέει τώρα», είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Δημήτρης Φρέσκος.
Η απάντηση «κόλαφος» της Αγγελικής Νικολούλη στα ψέματα του Μπάμπη
«Λέει ότι δεν γνωρίζει ποια είναι η γυναίκα που μίλησε στην πρώτη εκπομπή; Γιατί να βάλει τον δικηγόρο του; Να του πω εγώ ποια είναι. Να του θυμίσω μάλλον. Να του φρεσκάρω λίγο τη μνήμη ποια είναι, αν μας ακούει, δεν ξέρω αν μπορεί να ακούσει εκεί που είναι… Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου για το ποια είναι, αν την ξέχασες. Είναι η γυναίκα που την αναζητούσες εναγωνίως, λίγες μέρες πριν δολοφονήσεις τη δική σου. Είναι αυτή που δήλωνε σε φίλους ότι είσαι πολύ τρελά ερωτευμένος μαζί της. Είναι αυτή που την κάλυψα για να μην βρεθεί αντιμέτωπη με οποιονδήποτε κίνδυνο. Και την έψαχνες… Αν την ξέχασες να σου τη θυμίσω εγώ», είπε η Αγγελική Νικολούλη.
«Γιατί λέγαμε να βρεθούμε και στις φυλακές για να μου μιλήσεις. Και όλο κλείναμε ραντεβού, κι όλο ερχόμουν εγώ, κι όλο το μετάνιωνες γιατί δεν θες να εκτεθείς σε κάμερα κι έτσι προτιμάς αυτές τις δηλώσεις μεταφοράς λόγου. Εγώ εδώ είμαι, έχεις δηλώσει το ενδιαφέρον σου ότι θες να τα πούμε. Όποτε θες, να μπω στις φυλακές και να βρεθούμε τετ α τετ. Αλλά μην μου λες τώρα ότι δεν ξέρεις ποια είναι η γυναίκα και θα βάλεις τον δικηγόρο να την βρει. Τώρα μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια», συνέχισε η δημοσιογράφος.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κατερίνα Καινούργιου: Το συμβολικό δώρο που έλαβε από τον αδελφό του Παναγιώτη Κουτσουμπή για την κόρη της
- Κεφαλονιά: «Γνωριστήκαμε πριν από 1,5 χρόνο με τη Μυρτώ, δεν εμπλέκομαι σε κύκλωμα μαστροπείας» λέει ο 23χρονος για τον θάνατο της 19χρονης
- Δημοσκόπηση Interview: Κάμψη 3% για τη ΝΔ, τρίτο κόμμα με 7,9% η Μαρία Καρυστιανού
- Συγκινεί η Ειρήνη Ντίσιου: «Μου λείπει πολύ ο Βασίλης Καρράς, τον είχα σαν πατέρα μου» (βίντεο)
- ΑΑΔΕ: Στο 30% η φοροδιαφυγή το 2025 – «Πρωταθλητές» τα συνεργεία αυτοκινήτων με 61% – Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη παραβατικότητα
- Χαϊδάρι: Σε σοβαρή κατάσταση η 13χρονη που έπεσε από μπαλκόνι σχολείου στο Χαϊδάρι: “Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου γλίστρησε προς τα πίσω”, είπε καθηγήτρια – Τι είπε η μητέρα της ανήλικης (Βίντεο)
- Eurovision 2026: Ολοκληρώθηκε το διεθνές promo tour με εντυπωσιακές εμφανίσεις του Akyla σε Ρουμανία και Ηνωμένο Βασίλειο – Δείτε βίντεο
- Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου χόρεψε Έλλη Κοκκίνου με τους Μασάι στην Αφρική – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook