Για τα τελευταία γεγονότα του αστυνομικού ρεπορτάζ και τον αριθμό των γυναικοκτονιών στην Ελλάδα μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» ο δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος.

Ο πολύπειρος δημοσιογράφος και πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ αναφέρθηκε στα πρόσφατα γεγονότα στο Χαλάνδρι, όπου η 49χρονη πυροβόλησε τον 68χρονο πατέρα του παιδιού τους, τονίζοντας ότι αυτό που εντυπωσίασε περισσότερο στη συγκεκριμένη υπόθεση ήταν το γεγονός πως μπροστά στο συμβάν ήταν η 12χρονη κόρη τους.

«Είναι φοβερό αυτό για το παιδί, που έζησε αυτόν τον εφιάλτη και δυστυχώς θα το κουβαλάει σε όλη του τη ζωή» πρόσθεσε ο κ. Σόμπολος, υπογραμμίζοντας ότι οι ειδικοί θα πρέπει να βρεθούν στο πλευρό του ανήλικου παιδιού προκειμένου να ξεπεράσει τα όσα βίωσε.

Μιλώντας για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο κ. Σόμπολος σημείωσε πως δεν μπορούσε να γίνει αντιληπτό από την πρώτη στιγμή ότι ο πιλότος ήταν ο δράστης, καθώς «έπαιζε θέατρο».

«Ήταν ένα έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο και ως προς τον τρόπο διάπραξης, όταν αποκαλύφθηκε η όλη διαδικασία, αλλά και για το θέατρο που έπαιζε ο καθ΄ομολογίαν δράστης» πρόσθεσε ο Πάνος Σόμπολος.

Παράλληλα, μιλώντας για τα αυξημένα περιστατικά γυναικοκτονιών που σημειώνονται στη χώρα, ο Πάνος Σόμπολος υπογράμμισε ότι είναι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα και συμπλήρωσε πως οφείλονται και στον εγκλεισμό λόγω της πανδημίας. «Έπαιξε σίγουρα ρόλο και το κλείσιμο μέσα στα σπίτια» κατέληξε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook