Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά «Η Γη της Ελιάς» του MEGA!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά και μία σοκαριστική αποκάλυψη θα αλλάξει τα δεδομένα! Ο Μάνος μαθαίνει ότι η Αντιγόνη είναι αδερφή του, στη Γη της Ελιάς, αλλά αρνείται να το πιστέψει και να το αποδεχτεί.

Όλα ξεκινούν όταν βγαίνει το αποτέλεσμα του test DNA και αποδεικνύει ότι τελικά η Αντιγόνη πράγματι είναι κόρη του Ισίδωρου. Η κοπέλα θα ανακοινώσει στον βιολογικό της πατέρα ότι το test ήταν θετικό, αλλά εκείνος δε θα αντιδράσει όσο στραβά όσο περιμέναμε, όπως αποκαλύπτει ο Αλέξης Μίχας στο Πάμε Δανάη. Αντιθέτως, θα ξεκινήσει μία προσέγγιση μεταξύ του πατέρα και της κόρης.

Παρόλα αυτά, οι συγκρούσεις δε θα αργήσουν να φανούν. Η Αντιγόνη ενημερώνει τη Μαρίνα για τα αποτελέσμα του DNA και της ζητάει να το μεταφέρει στον Μάνο. Όταν ο Μάνος μάθει, στα επόμενα επεισόδια στη Γη της Ελιάς, ότι η Αντιγόνη είναι αδερφή του, πηγαίνει σε έξαλλη κατάσταση στο γραφείο της και σκίζει μπροστά στα μάτια της το test DNA.

Με αυτόν τον τρόπο της δείχνει ότι δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχτεί ότι είναι αδερφή του. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν στη μέση και πολλά περιουσιακά στοιχεία. Η Αντιγόνη, όμως, δε θα το βάλει κάτω και θα διεκδικήσει αυτά που της ανήκουν. Την ίδια στιγμή θα προσπαθήσει να προσεγγίσει τόσο τον πατέρα όσο και τον αδερφό της!

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook