Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στις 23:00 στο OPEN, ο Θέμης υποδέχεται τον μοναδικό στο είδος του, Παντελή Τουτουντζή, ο οποίος καθηλώνει με τις αποκαλύψεις του και συγκινεί με τις προσωπικές του ιστορίες.

Μιλάει στον Θέμη για τα παιδικά του χρόνια, το bullying που υπέστη, αλλά και την κατάθλιψη που τον λύγισε. Με απόλυτη ειλικρίνεια και θάρρος, ανοίγει την καρδιά του για την οικογένειά του και τα παιδάκια του, ενώ αποκαλύπτει ποιο πρόσωπο έπαιξε κομβικό ρόλο στην αγάπη του για το μακιγιάζ και την εκπληκτική του πορεία στο χώρο της ομορφιάς.

Στην παρέα τους έρχεται η Ιωάννα Μπούκη, παιδική φίλη του Παντελή, η οποία μοιράζεται με τον Θέμη άγνωστες στιγμές του αγαπημένου make up expert και αποκαλύπτει γιατί δεν παρευρέθηκε στον γάμο της.

Η βραδιά ολοκληρώνεται με την αποστομωτική Τίνα Μεσσαροπούλου που τα λέει όλα έξω από τα δόντια – ακόμα κι αν ο Γιώργος Λιάγκας θα έπρεπε να βρίσκεται στην πρωινή ζώνη. Θα καταφέρει με τη μοναδική ειλικρίνειά της να κατακτήσει μια θέση στο Πάνθεον του After Dark;

Κάθε Παρασκευή… After Dark και τίποτα δεν θα είναι πια μυστικό!

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στις 23:00 στο OPEN

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook