"Κυρίες και κύριοι κι όμως το είπε και για παιδιά" είπε ενοχλημένος ο Αντώνης Κανάκης.

Οι πρόσφατες δηλώσεις της Εύης Δρούτσα για τον Δημήτρη Λιγνάδη στο Πρωινό προβλήθηκαν από το Ράδιο Αρβύλα κι ο Αντώνης Κανάκης δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει όσα αναφέρθηκαν.

Συγκεκριμένα η Εύη Δρούτσα είχε αναφέρει: «Ψιλοδιαφωνώ με την υπόθεση Λιγνάδη. Όταν πας με κάποιο παιδί, και το πληρώνεις και δέχεται να πάρει τα λεφτά το παιδί γιατί πήγε με κάποιον, γιατί πας μετά από χρόνια και λες «αυτός με βίασε»; Γιατί πήγες και πληρώθηκες; Ή αυτό που λένε ότι στη γειτονιά του καθόταν στο παγκάκι και ήταν αγόρια δίπλα του. Και τι με νοιάζει εμένα ποιος είναι; Εμένα μπορεί να είναι δέκα γυναίκες. Τι θα πει αυτό; Αυτά τα θεωρώ τόσο γελοία, αναχρονιστικά.

Δεν ξέρω τον Λιγνάδη από πού ξεκίνησε, τι έγινε. Το θεωρώ πολύ πιο μικρό από του Φιλιππίδη. Δεν είναι κάποιο παιδί από το θέατρο που είπε «με τράβηξε, πήγε μαζί μου με το ζόρι, μου έκανε αυτό, μου έκανε εκείνο». Δεν άκουσα εγώ κάτι τέτοιο. Εγώ άκουσα ότι πλήρωνε τα παιδιά που πηγαίνανε. Ας μην έπαιρναν τα λεφτά, ας μην πήγαιναν. Γιατί πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στους άλλους και δεν τα ρίχνουμε στον εαυτό μας; Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Λέει «Α το κοριτσάκι μου πήγε αυτός και το…». Αυτή γιατί κάθισε; Και μετά πάει και λέει «Όχι μαμά, με βίασαν». Πώς σε βίασαν; Μετά το #metoo βγήκε το «σε βίασαν», πρώτα το είχες μούγκα. Γιατί; Μπλεχτήκαμε».

Ο Αντώνης Κανάκης, πριν την προβολή του βίντεο είπε: «Τα πράγματα που μας εξοργίζουν, αυτά από τα οποία χρειαζόμαστε χρόνο για να συνέλθουμε, θα παίζουν λίγο πριν τις διαφημίσεις για να έχουμε τον χρόνο κατά την διάρκεια των διαφημίσεων, να ηρεμήσουμε. Κυρίες και κύριοι κι όμως το είπε και για παιδιά». Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο παρουσιαστής δεν μπόρεσε να κρύψει την αγανάκτησή του: «Πω ρε π…η. Πω άσ’ το να πάει στο διάολο, δεν είναι… Πάμε σε διαφημίσεις».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook