Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το συμβάν με την Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Δημήτρη Σταρόβα να τον καθησυχάζουν.

Αποχώρησε ξαφνικά η Νάταλι Κάκκαβα από το Όλα Γκουντ κι ο Γρηγόρης Γκουντάρας εξήγησε ότι το ένα τους παιδί χτύπησε κι έπρεπε να βρεθεί αμέσως κοντά του.

Ο παρουσιαστής φανερά ανήσυχος και με δάκρυα στα μάτια, ανέφερε: «Εδώ επιστρέψαμε, να σας ζητήσουμε συγγνώμη. Η Νάταλι έπρεπε να φύγει γιατί χτύπησε λίγο ο μικρός μας».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, προσπαθώντας να ηρεμήσει τον Γρηγόρη Γκουντάρα που ήταν ταραγμένος, συμπλήρωσε: «Θα συνεχίσουμε ψύχραιμα και θα πάνε όλα καλά. Το παιδί δεν είναι σοβαρά τραυματισμένο».

Λίγο αργότερα ο παρουσιαστής ενημέρωσε τους τηλεθεατές, αφού είχε λάβει πολλά μηνύματα, πως το παιδί είναι καλά.

«Εδώ είμαστε, επιστρέψαμε και επειδή με ρωτάτε και σας ευχαριστώ πολύ, δεν είναι τίποτα, ραμματάκια θα κάνει δυο. Το παιδί και αυτό κοιτάμε όλοι οι γονείς πρώτα, είναι όταν χτυπάει να είναι καλά, να έχει τις αισθήσεις του, να έχει ενέργεια. Δόξα τω Θεώ είναι καλά».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη πήρε το λόγο λέγοντας πως: «Όλα θα πάνε πολύ καλά, ο Μάρκος είναι δυνατός» με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να λέει: «Ο Μάρκος έχει γεμίσει ράμματα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook