Πώς σχολίασε η ομάδα του Πρωινού τις δηλώσεις που έκανε ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος;

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα κατά του Πάνου Βλάχου προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού, το πρωί της Πέμπτης (2/12).

Ο γνωστός ηθοποιός συγκεκριμένα ανέφερε πως είναι λάθος ο τρόπος που τα μέσα και οι δημοσιογράφοι χειρίζονται το θέμα του εμβολιασμού αλλά και την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Το ξέσπασμα του Λιάγκα κατά του Βλάχου

Οι δηλώσεις του αυτές φαίνεται πως έκαναν έξαλλο τον Γιώργο Λιάγα, ο οποίος ανέφερε: «Οφείλεις να το πεις για να σωθείς εσύ, τα παιδιά σου γιατί Φαίη μου δεν είναι η θυσία του Αβράαμ… γιατί δεν θυσιάζομαι εγώ, τα παιδιά μου, οι συγγενείς μου που προσπαθώ να τους πω ότι πρέπει να εμβολιαστούμε και οι άλλοι να το παίζουν μάγκες, να γελάνε και να πάνε με τα κατοστάρικα αυτοί που έχουν λεφτά και να αγοράζουν πλαστά πιστοποιητικά!

Εδώ δεν είναι κοινωνία δύο ταχυτήτων, δεν είμαστε οι έξυπνοι και οι ηλίθιοι, δεν είμαστε οι έξυπνοι και τα πειραματόζωα, σ’ αυτό διαφωνώ! Έχουμε όλοι ευθύνη! Οφείλουμε να διατυπώσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι σωστό! Είναι η ζωή μας, είναι η ζωή ή θάνατος, δεν είναι διχασμός ή ριάλιτι…».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook