Και αυτή την εβδομάδα μαγειρεύουμε ωραίες συνταγές και δίνουμε χαρά σε όσους αγαπάμε.

Παρέα με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ετοιμάζουμε πιάτα με έμπνευση, με νοστιμιά, με αρώματα. Αλμυρά ή γλυκά, σνακ ή κυρίως, καθημερινά ή κυριακάτικα, τα πιάτα της αγαπημένης μας μαγείρισσας θα μας εντυπωσιάσουν. Από τη Δευτέρα 6 έως την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στις 13.15 είναι «Ώρα για Φαγητό», στον ΣΚΑΪ.

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου – Διατροφή & Ευεξία

Στην αρχή της εβδομάδας αναζητούμε τη χρυσή τομή για νόστιμα, αλλά και ισορροπημένα πιάτα. Η Αργυρώ ξεκινά με κοτόπουλο παπρικάζ – ένα διάσημο πιάτο της Ουγγαρίας με αρκετή πάπρικα και στη συνέχεια υποδέχεται τον διατροφολόγο Τάσο Παπαλαζάρου, που μας δίνει συμβουλές για σωστή διατροφή. Μαζί ετοιμάζουν τραγανή σαλάτα με φυτικά μπιφτέκια, μία εξαιρετική επιλογή για ελαφρύ γεύμα και για το τέλος έχουμε τρυφερό κουνουπίδι γιαχνί, μία ελληνική παραδοσιακή συνταγή.

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου – Τοπική Συνταγή, Το Δικό σας Φαγητό

Σήμερα ετοιμάζουμε ένα κλασικό και αγαπημένο πιάτο – πατατοσαλάτα με τόνο και συνεχίζουμε με παραδοσιακή και νηστίσιμη συνταγή – χταπόδι ολόκληρο με μελωμένες πατάτες. Για το τέλος, έχουμε ένα θρεπτικό και χορταστικό σνακ, ιδανικό για το σχολείο και το γραφείο: κέικ με γαλοπούλα και τυρί – μια συνταγή για ένα διαφορετικό κέικ, όπως ακριβώς την ζήτησαν οι τηλεθεατές, μέσα από τα social media.

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου – Ώρα για Παρέα

Ώρα για Παρέα και η παρέα θέλει νόστιμες συνταγές. Ξεκινάμε με απολαυστική πίτσα σοκομπανάνα και συνεχίζουμε με mozzarella sticks με σάλτσα γλυκιάς πιπεριάς. Για το τέλος, έχουμε σπαγγέτι με ρεβίθια και τόνο – μία λαχταριστή και υγιεινή μακαρονάδα με απίστευτη γεύση και αρώματα.

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου – Ώρα για Γλυκό

Τρεις υπέροχες συνταγές έχει το σημερινό επεισόδιο – δύο γλυκές και μία αλμυρή. Αρχίζουμε με ένα γρήγορο εκμέκ τσουρέκι με βελούδινη κρέμα μαστίχα και συνεχίζουμε με συνταγή από τον αμερικάνικο νότο: πεντανόστιμη σούπα καλαμποκιού – ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Τα αφράτα μπισκότα βουτύρου με σοκολάτα που ακολουθούν θα μας ενθουσιάσουν.

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου – Ώρα για Μενού

Ενόψει Σαββατοκύριακου, ετοιμάζουμε παρέα ένα ολοκληρωμένο μενού. Ξεκινάμε με αγαπημένη ρετρό συνταγή – αθηναϊκή σαλάτα. Στη συνέχεια, μαγειρεύουμε πεντανόστιμο ρολό χοιρινό, με θεϊκή σάλτσα και στο τέλος, σερβίρουμε αρωματικά κυδώνια ψητά.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 13.15

Στον ΣΚΑΪ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook