Ο μαγικός κόσμος του κινηματογράφου έρχεται κάθε μέρα στο OPEN, με καθηλωτικές ξένες ταινίες, αγαπημένους ηθοποιούς και ξεχωριστές ερμηνείες.

Ένας συναρπαστικός κόσμος γεμάτος δράση, συγκίνηση, περιπέτεια, γέλιο αλλά και γιορτινό κλίμα έρχεται κάθε βράδυ στις οθόνες μας. Το #OpenMyCinema φιλοξενεί για το μήνα Δεκέμβριο, υπερπαραγωγές, όπως το σαρωτικό «BOHEMIAN RHAPSODY», πρώτες τηλεοπτικές μεταδόσεις, όπως η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «AD ASTRA» με τον Μπραντ Πιτ, «Ο ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ» με τον Βενσάν Κασέλ, «ΜΑΙΡΗ ΣΕΛΛΕΫ» με την Ελ Φάνινγκ, και «ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» βασισμένη στο ομώνυμο κλασικό αριστούργημα του Έκτορα Μαλό.

Το γιορτινό κλίμα κυριαρχεί αυτές τις μέρες και το OPEN δίνει ραντεβού με τις πιο χαρούμενες, χριστουγεννιάτικες και οικογενειακές ταινίες, όπως «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ», «ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΙΒΕΡ» αλλά και τα «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ».

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στις 21:00

«ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»
(INSTANT FAMILY)

Οικογενειακή κομεντί αμερικανικής παραγωγής 2018
Σκηνοθεσία: Σον Άντερς
Σενάριο: Σον Άντερς, Τζον Μόρις
Ηθοποιοί: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Ρόουζ Μπερν, Οκτάβια Σπένσερ, Ισαμπέλα Μόνερ, Τιγκ Νοτάρο, Μάργκο Μάρτιντεϊλ

Μια πρωτότυπη ιστορία με εξαιρετικές ερμηνείες που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.
Ένα νεαρό ζευγάρι, ο Πιτ και η Έλλι Βάγκνερ, αποφασίζουν να υιοθετήσουν ένα παιδί. Στην πορεία «αναγκάζονται» να υιοθετήσουν και τα δύο αδέλφια του, καθώς είναι αχώριστα. Σύντομα όμως θα συνειδητοποιήσουν ότι οι καλές προθέσεις δεν είναι πάντα αρκετές για την ανατροφή τους.

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 21:00

ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΙΒΕΡ
(GULLIVER’S TRAVELS)
Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2010
Σκηνοθεσία: Ρομπ Λέτερμαν
Σενάριο: Τζο Στίλμαν, Νίκολας Στόλερ
Ηθοποιοί: Τζακ Μπλακ, Αμάντα Πιτ, Τζέισον Σίγκελ, Έμιλι Μπλαντ
Μια πρωτότυπη και διασκεδαστική διασκευή του κλασικού μυθιστορήματος του Τζόναθαν Σουίφτ, στην οποία τα «Ταξίδια του Γκιούλιβερ» μεταφέρονται στη σημερινή εποχή.
Ο Γκιούλιβερ, ένας εκκολαπτόμενος συγγραφέας, δουλεύει στο ταχυδρομείο για να βγάζει τα προς το ζην. Μια μέρα θα του ανατεθεί κατά λάθος να γράψει ένα ταξιδιωτικό άρθρο για το Τρίγωνο των Βερμούδων. Το ταξίδι που κάνει, παίρνει μια απροσδόκητη τροπή κι έτσι ο Γκιούλιβερ ανακαλύπτει ένα νησί, όπου κατοικούν μικροσκοπικά πλασματάκια, οι Λιλιπούτειοι. Ενώ στην αρχή πιάνεται αιχμάλωτος από τα μικρά εργατικά ανθρωπάκια, η περιπέτειά του θα έχει μια απρόσμενη εξέλιξη.

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου στις 21:00

«Ο ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ»
(THE EMPEROR OF PARIS)
Α’ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Ιστορική περιπέτεια γαλλικής παραγωγής 2018
Σκηνοθεσία: Ζαν-Φρανσουά Ρισέ
Σενάριο: Ερίκ Μπεσνάρ, Ζαν-Φρανσουά Ρισέ
Ηθοποιοί: Βενσάν Κασέλ, Όλγκα Κουριλένκο, Πατρίκ Σεσνέ, Ογκίστ Ντιέλ

Θεαματική περιπέτεια και ένα ξεχωριστό καστ πρωταγωνιστών που σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Ο Βιντόκ, ένας πρώην κρατούμενος των γαλλικών φυλακών κατά την περίοδο του Ναπολέοντα, αλλάζει ταυτότητα μετά την θεαματική απόδρασή του και πλέον ως έμπορας προσπαθεί να αρχίσει μια νέα ζωή στις παρυφές του Παρισιού. Όταν όμως πρώην συγκρατούμενοί του τον κατηγορούν για ένα έγκλημα που ο ίδιος δεν διέπραξε ποτέ, ο Βιντόκ αποφασίζει να κάνει μια ασυνήθιστη συμφωνία με τους διώκτες του.

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στις 21:00

ΜΑΙΡΗ ΣΕΛΛΕΫ
(MARY SHELLEY)
Α’ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Ιστορικό δράμα – βιογραφία αυστραλιανής, βρετανικής, ιρλανδικής, αμερικανικής και λουξεμβουργιανής συμπαραγωγής 2017
Σκηνοθεσία: Χάιφα αλ-Μανσούρ
Σενάριο: Έμμα Τζένσεν
Πρωταγωνιστούν: Ελ Φάνινγκ, Ντάγκλας Μπουθ, Μπελ Πάουλι, Μπεν Χάρντι

Ατμοσφαιρικό αισθηματικό δράμα εποχής διεθνούς συμπαραγωγής βασισμένο στη ζωή της δημιουργού μιας από τις κλασικές μορφές της λογοτεχνίας και του κινηματογράφου.
Στιγμές και περιστατικά του σαρωτικού έρωτα ανάμεσα στη Μαίρη Ουόλστονκραφτ Γκόντγουιν και στον ποιητή Πέρσυ Σέλλευ, αλλά και η γνωριμία της με τον Λόρδο Βύρωνα μέσα από μια ανατρεπτική διαδρομή που κορυφώθηκε με τη συγγραφή του εμβληματικού έργου της, «Φρανκενστάιν.

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 21:00

ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
(ZOOKEEPER)

Φανταστική κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2011
Σκηνοθεσία: Φρανκ Κοράτσι
Σενάριο: Νικ Μπάκεϊ, Ροικ Ρούμπεν, Κέβιν Τζέιμς
Ηθοποιοί: Κέβιν Τζέιμς, Ροζάριο Ντόσον, Λέσλι Μπιμπ, Ντόνι Γουόλμπεργκ

Ο Γκρίφιν Κις εργάζεται χρόνια ως φύλακας σε ένα ζωολογικό πάρκο παραμένοντας εργένης. Ο ίδιος πιστεύει ότι ο λόγος που δεν έχει βρει ακόμα τα ταίρι της ζωής του είναι το … ασυνήθιστο επάγγελμά του. Κάτι το οποίο σκέφτεται να αλλάξει. Όταν όμως τα ζώα του πάρκου αντιληφθούν ότι ο αγαπημένος τους Γκρίφιν έχει σκοπό να τα εγκαταλείψει, αποφασίζουν να σπάσουν τη σιωπή τους και να βοηθήσουν την κατάσταση με το δικό τους τρόπο…
Μεγάλη εισπρακτική επιτυχία μέσα από μια ανατρεπτική όσο και κωμική ιστορία που συγκινεί μικρούς και μεγάλους.

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου στις 21:00

BOHEMIAN RHAPSODY
Δραματική ταινία-βιογραφία βρετανικής και αμερικανικής συμπαραγωγής 2018
Σκηνοθεσία: Μπράιαν Σίνγκερ
Σενάριο: Άντονι ΜακΚάρτεν, Πίτερ Μόργκαν
Πρωταγωνιστούν: Ράμι Μάλεκ, Λούσι Μπόιντον, Γκουίλιμ Λι, Άλεν Λιτς, Τομ Χολάντερ, Μάικ Μάγιερς, Μπεν Χάρντι

Η πορεία του θρυλικού ροκ συγκροτήματος των Queen μέσα από την ανατρεπτική μουσική τους και την ξεχωριστή φυσιογνωμία του τραγουδιστή τους, Φρέντι Μέρκιουρι, λίγο πριν την ιστορική συναυλία Live Aid του 1985.

Παγκόσμια κινηματογραφική και εμπορική επιτυχία με πέντε υποψηφιότητες και τέσσερα βραβεία Όσκαρ, ανάμεσα σε αυτά του Α’ ανδρικού ρόλου για τον πρωταγωνιστή Ράμι Μάλεκ.

Ξεκινώντας από τη δεκαετία του 70, ο Φρέντι Μέρκιουρι απογειώνει την πρωτοποριακή μπάντα με τη μοναδικότητα των φωνητικών του χορδών και την αντισυμβατική προσωπικότητά του, ενώ ο ίδιος κατακτά την παγκόσμια αναγνώριση. Όταν μερικά χρόνια αργότερα, οι σκοτεινές επιρροές του την οδηγήσουν να εγκαταλείψει το συγκρότημα για σόλο καριέρα, θα αισθανθεί «έξω από τα νερά του». Μετανιωμένος, θα καταφέρει να επανενωθεί μαζί τους λίγο πριν την ιστορική συναυλία του Live Aid. Γνωρίζοντας ήδη ότι πάσχει από AIDS και παρά τις εντολές του γιατρού του, θα οδηγήσει το συγκρότημα σε μια από τις πιο θρυλικές ροκ εμφανίσεις όλων των εποχών.

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στις 21:00

ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
(REMI, NOBODY’S BOY)
Δραματική περιπέτεια γαλλικής παραγωγής 2018
Σκηνοθεσία: Αντουάν Μπλοσιέ
Σενάριο: Αντουάν Μπλοσιέ (βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Έκτορα Μαλό)
Ηθοποιοί: Ντανιέλ Οτέιγ, Μαλόμ Πακέν, Βιρζινί Λεντουαγιέν, Τζόναθαν Ζακάι, Ζακ Περίν, Λουντιβίν Σανιέ

Βασισμένη στο ομώνυμο κλασικό αριστούργημα του Έκτορα Μαλό, που έχει μεγαλώσει γενιές παιδιών σε όλο τον κόσμο, μια επική ταινία με φαντασμαγορικά τοπία και σκηνικά, νοσταλγική ατμόσφαιρα και μια συγκινητική όσο και αισιόδοξη ιστορία ενηλικίωσης για μικρούς και μεγάλους.

Η ιστορία του Ρεμί, ενός νεαρού ορφανού, που στην ηλικία των 10 ετών αρπάχτηκε από την αγκαλιά της μητέρας του για να καταλήξει στην πατρική φροντίδα του κυρίου Βιτάλη, ενός μυστηριώδη περιπλανώμενου μουσικού. Στο πλάι του ο Ρεμί θα μάθει να επιβιώνει σε δύσκολες συνθήκες, ενώ βγάζει το ψωμί του κάνοντας ακροβατικά και τραγουδώντας. Παρέα με ένα μικρό σκυλί και ένα εκπαιδευμένο πιθηκάκι, θα περιπλανηθεί μέσα στην απέραντη Γαλλία, όπου μέσα από συναντήσεις και ιστορίες θα φτάσει κάποια στιγμή να μάθει το μυστικό της πραγματικής του καταγωγής…

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου στις 22:00

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ
(DECK THE HALLS)
Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2006
Σκηνοθεσία: Τζον Γουάιτσελ
Σενάριο: Ματ Κόρμαν, Κρις Ορντ, Ντον Ρίμερ
Ηθοποιοί: Ντάνι ΝτεΒίτο, Μάθιου Μπρόντερικ, Κριστίν Ντέιβις, Κριστίν Τσίνογουιθ

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή που ο Στιβ περιμένει πάντα με την ίδια ανυπομονησία και χαρά, όπως τότε που ήταν παιδί, γεγονός που τον καθιστά τον ανεπίσημο σύμβουλο για τις εορταστικές εκδηλώσεις και τους στολισμούς της πόλης. Όταν όμως εγκατασταθεί στο γειτονικό του σπίτι ο Μπάντι Χολ με την οικογένειά του, η… πρωτοκαθεδρία του Στιβ απειλείται. Μπορεί ο νέος του γείτονας να μην φαίνεται τόσο ικανός όσο ο ίδιος, όμως, η τελευταία του πρωτοβουλία να φτιάξει μια εντυπωσιακή κατασκευή με χριστουγεννιάτικα φώτα που θα μπορεί να είναι ορατή ακόμα και από το διάστημα, ανεβάζει τον πήχη του ανταγωνισμού πολύ πιο ψηλά από εκεί που ο Στιβ μπορεί να φτάσει. Ή μήπως τελικά μπορεί;

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 21:00

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ
(CHRISTMAS IN WONDERLAND)
Κωμική περιπέτεια αμερικανικής και καναδικής συμπαραγωγής 2007
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Ορ
Σενάριο: Τζέιμς Ορ
Ηθοποιοί: Πάτρικ Σουέιζι, Κάρμεν Ηλέκτρα, Μάθιου Νάιτ, Κρις Κέιταν, Κάμερον Μπράιτ,

Παραμονή Χριστουγέννων και ο Γουέιν βρίσκεται μόνος με τα τρία παιδιά του στη νέα πόλη που έχουν μετακομίσει. Καθώς η γυναίκα του έχει αποκλειστεί στο αεροδρόμιο, το βάρος των χριστουγεννιάτικων δώρων έχει πέσει τώρα πάνω του. Η βόλτα όμως στο εμπορικό κέντρο επιφυλάσσει εκπλήξεις, αφού τα παιδιά του θα βρεθούν με μια σακούλα γεμάτη χρήματα, που νομίζουν ότι είναι δώρο του Άη Βασίλη. Όταν όμως διαπιστώνουν ότι πρόκειται για κλεμμένα χρήματα από δύο λωποδύτες, που τώρα τα ψάχνουν απεγνωσμένοι, αυτή η οικογενειακή βόλτα θα πάρει μια εντελώς άλλη τροπή….

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου στις 21:00

AD ASTRA
Α’ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Περιπέτεια μυστηρίου και επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2019
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γκρέι
Σενάριο: Τζέιμς Γκρέι, Ήθαν Γκρος
Πρωταγωνιστούν: Μπραντ Πιτ, Τόμμι Λι Τζόουνς, Ρουθ Νέγκα, Λιβ Τάιλερ, Ντόναλντ Σάδερλαντ

Ο αστροναύτης Ρόι ΜακΜπράιτ αναλαμβάνει μια τολμηρή αποστολή προς ένα αφιλόξενο ηλιακό σύστημα, προκειμένου να βρει απαντήσεις για το θάνατο του πατέρα του που τον έχασε σε μια αντίστοιχη αποστολή 30 χρόνια πριν. Σύντομα, όμως, θα έρθει αντιμέτωπος με μια πραγματικότητα που όχι μόνο απαντά στο βασανιστικό του ερώτημα, αλλά θέτει σε κίνδυνο ολόκληρο το σύμπαν…
Ο Μπραντ Πιτ επιβεβαιώνει τη θέση του στο κινηματογραφικό στερέωμα με μια ξεχωριστή ερμηνεία που επαινέθηκε. Η ταινία σημείωσε μεγάλη επιτυχία, ενώ υπήρξε υποψήφια για ένα Όσκαρ μεταξύ πολλών άλλων κινηματογραφικών διακρίσεων.

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου στις 21:00

ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ
(TITANIC)
Δραματική Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής του 1997
Σενάριο : Τζέιμς Κάμερον
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Κάμερον
Πρωταγωνιστούν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Κέιτ Γουίνσλετ, Μπίλι Ζέιν, Κάθι Μπέιτς, Φράνσις Φίσερ, Γκλόρια Στιούαρτ

Στις 15 Απριλίου 1912, ο «αβύθιστος» Τιτανικός, ένα τεχνικό θαύμα της εποχής, διασχίζει τον Ατλαντικό στο παρθενικό του ταξίδι προς την Αμερική. Ωστόσο, ένας λάθος χειρισμός και ένα ογκώδες παγόβουνο ανατρέπουν το κλίμα ευφορίας που επικρατεί μέσα στα σαλόνια, οδηγώντας σε μια πολύνεκρη τραγωδία που έμεινε στην Ιστορία.
Αρκετές δεκαετίες μετά το ιστορικό ναυάγιο, η γεμάτη αναμνήσεις Ρόουζ, επιβάτης της πρώτης θέσης μαζί με τον αρραβωνιαστικό και την οικογένειά της, ανακαλεί στη μνήμη της μια μικρή ιστορία που έζησε η ίδια μαζί με τον Τζακ, έναν ριψοκίνδυνο και γεμάτο όνειρα νεαρό, ο οποίος θα σημάδευε τη ζωή της για πάντα…

Αριστουργηματική ταινία-ορόσημο που έσπασε πολλά κινηματογραφικά ρεκόρ, τόσο με τεχνικούς και κινηματογραφικούς όρους, όσο και στο box-office.
Υπήρξε υποψήφια για 14 βραβεία Όσκαρ (ιστορικό ρεκόρ) κερδίζοντας 11 από αυτά, συμπεριλαμβανομένου της Καλύτερης Ταινίας και Σκηνοθεσίας.
Είναι η πρώτη ταινία που έσπασε το εισπρακτικό φράγμα του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, παραμένοντας στην πρώτη θέση μέχρι και το 2010 (τη θέση της πήρε η ταινία Avatar του ίδιου σκηνοθέτη).

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στις 21:00

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
(YOUNG VICTORIA)
Ιστορικό δράμα βρετανικής παραγωγής 2009
Σκηνοθεσία: Ζαν-Μαρκ Βαλέ
Σενάριο: Τζούλιαν Φέλοους
Πρωταγωνιστούν: Έμιλι Μπλαντ, Ρούπερτ Φρεντ, Πολ Μπέτανι, Μιράντα Ρίτσαρντσον, Τζιμ Μπρόαντμπεντ, Τόμας Κρέτσμαν, Μαρκ Στρονγκ

Αγγλία 1837. Τα πρώτα χρόνια της Βασίλισσας Βικτωρίας στην πορεία της προς το θρόνο, οι ταραχώδης περίοδος της βασιλείας της και ο απόλυτος έρωτάς της με τον Πρίγκιπα Άλμπερτ, που τη σφράγισε για πάντα…
Ιστορικό ρομαντικό έπος που πλαισιώνεται από ένα all star cast πρωταγωνιστών με τη συμβολή του Μάρτιν Σκορσέζε στην παραγωγή και τη σκηνοθετική υπογραφή του Ζαν-Μαρκ Βαλέ (Big Little Lies, Dallas Buyers Club), που σημείωσε μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook