Νέα στοιχεία για την καταγγελία εναντίον Παναγιωτόπουλου – Τι λέει η πρώην σύντροφος του
Αναλυτικά η δήλωση στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.
Νέα επιβαρυντικά στοιχεία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έφερε στο φως η κοπέλα που τον κατήγγειλε.
Σύμφωνα με δήλωση της 30χρονης (από την οποία ζήτησε συγγνώμη νωρίτερα ο παρουσιαστής) τα επίμαχα πορνογραφικά video δημοσιεύτηκαν κατά τη διάρκεια της σχέσης τους και όχι μετά ως πράξη εκδίκησης.
Πέρα απ’ αυτό όμως, ισχυρίστηκε ότι ο Παναγιωτόπουλος είχε στην κατοχή του πολύ υλικό και από άλλες γυναίκες, το οποίο είχε δημοσιεύσει σε κανάλια και μπλογκ.
Αναλυτικά η δήλωση στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη αναφέρει:
«Μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας μου, είδα στο twitter και σε κάποια σάιτ ότι έκαναν λόγο για εκδικητική πορνογραφία και θα ήθελα να πω πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν το έκανε δηλαδή αφότου χωρίσαμε, αλλά κατά τη διάρκεια της σχέσης μας.
Φαίνεται σαν να είχε ροπή σε αυτό γιατί από τις 20 ημέρες της γνωριμίας μας αμέσως ανέβηκε το πρώτο βίντεο και κάποιες φωτογραφίες και δεν το έκανε μόνο σε εμένα. Είχε ένα κανάλι για 10 χρόνια περίπου και εκεί υπήρχαν οκτώ βίντεο και πολλές φωτογραφίες και άλλων γυναικών δηλαδή.
Εγώ όταν μπήκα είδα πολύ υλικό, σε δύο κανάλια, σε δύο ιστοσελίδες τέτοιου περιεχομένου. Είχε και ένα μπλογκ, το οποίο έχει και μέχρι σήμερα, δεν το έχει κατεβάσει, δεν ξέρω γιατί.
Εμένα με ενημέρωσε μια φίλη μου που με αναγνώρισε σε ένα βίντεο και έτσι έψαξα και βρήκα όλα τα άλλα. Έγινε μήνυση, δεν την πήρα ποτέ πίσω απλά στην ουσία ο ίδιος με προσέγγισε για να τα βρούμε εξωδικαστικά, λέγοντας μου ότι το μετάνιωσε αλλά δεν απέσυρα ποτέ τη μήνυση. Είναι από το 2019 η μήνυσή μου.
Απλά λόγω κορωνοϊού καθυστέρησε η υπόθεση και πήρε αναβολή για Φεβρουάριο γιατί ο ίδιος δήλωσε ασθένεια, ενώ τον είχα δει στο νησί να κυκλοφορεί κανονικά.
Προφανώς κατάλαβα ότι είναι ο συγκεκριμένος γιατί ήταν ο μόνος κάτοχος του συγκεκριμένου υλικού και επίσης από κάποια σημεία φαίνεται εμφανέστατα και το σπίτι του και αυτό μου έκανε εντύπωση, πως δηλαδή το έκανε τόσο απροκάλυπτα.
Με κατατόπισαν αρχικά, έκανα μήνυση και όλο αυτό κράτησε περίπου ένα μήνα μέχρι να μαζέψω τις αποδείξεις και τα αντίστοιχα λινκ. Αυτός ανέβασε 3 βίντεο αρχικά και αυτά αναπαρήχθησαν μέχρι και στο εξωτερικό.
Το πρώτο βίντεο ανέβηκε το 2016 ενώ είχαμε σχέση, απλώς εγώ δεν το είχα αντιληφθεί μέχρι να μου το πει η φίλη μου. Όταν έκανα τη μήνυση διέφυγε του αυτοφώρου, δεν ξέρω, δεν ενημερώθηκε; Γιατί ενώ είχα κάνει τη μήνυση ανέβηκε και τέταρτο βίντεο με εμένα… Ακόμα και τώρα υπάρχουν γιατί τα αναπαράγουν άλλοι χρήστες.
Όταν τον γνώρισα ήμουν 24 χρονών, είναι σοκαριστικό όλο αυτό που συμβαίνει και αυτή τη στιγμή δεν επιθυμώ παραπάνω δημοσιότητα, είναι ψυχοφθόρο».
Ολες οι Ειδήσεις
- «The Wall»: Οι νεαρές φίλες θέλουν να ζήσουν από κοντά το «αμερικανικό όνειρο» – Απόψε, στις 21.00 (Τρέϊλερ)
- CashorTrash: Τα ιδιαίτερα κοσμήματα της Ινδιάνικης φυλής Ναβάχο και άλλα σπάνια αντικείμενα στη σημερινή δημοπρασία -Τρέϊλερ
- «Στο Παρά Πέντε – 20 Χρόνια Μετά»: Οι πέντε ήρωες είναι εδώ και πάλι – Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 21:00
- Γ.Αυτιάς: Έπαινος στην Ελλάδα του Επιτρόπου Οικονομικών για τις επιδόσεις με δημοσιονομικό πλεόνασμα
- Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Να δημιουργήσουμε Διακομματική επιτροπή στη Βουλή για την αναδιάρθρωση του πρωτογενούς τομέα
- Κυψέλη: Τρείς φορές είχε συλληφθεί η 16χρονη που μαχαίρωσε συμμαθήτρια της στο Γυμνάσιο – Είχε επιτεθεί και σε άλλη 14χρονη με κουζινομάχαιρο – «Φοβόμουν για τη ζωή μου» λέει αυτόπτης μάρτυρας (βίντεο)
- Τζωρτζίνα Νικάκη: Σαρώνει με live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και κλέβει την παράσταση
- ΚΕΔΕ: Κλειστοί όλοι οι δήμοι της χώρας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook