Ράδιο Αρβύλα – Αντώνης Κανάκης: Το μήνυμα στήριξης στην κοπέλα που κατήγγειλε τον Παναγιωτόπουλο

Η ομάδα από την Θεσσαλονίκη δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί με τον πρώην πλέον συνεργάτη τους Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για «revenge porn».
Ο Αντώνης Κανάκης και οι «Ράδιο Αρβύλα» βγήκαν κανονικά το απόγευμα της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου σε μια διαφορετική ωστόσο εκπομπή από αυτή που έχουμε συνηθίσει.
Η ομάδα από την Θεσσαλονίκη δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί με τον πρώην πλέον συνεργάτη τους Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για «revenge porn». Ο Αντώνης Κανάκης βλέποντας τη συνέντευξη της κοπέλας στο T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου, δήλωσε συγκινημένος στην αποψινή εκπομπή:
«Η ουσία δεν είναι ότι εμείς είμαστε θύματα, ούτε αν θα συνεχίσει το Ράδιο Αρβύλα. Το θύμα αυτής της ιστορίας είναι η κοπέλα. Το πρώτο πράγμα που έχει μπει μέσα στο μυαλό και την καρδιά μας, από την πρώτη στιγμή που το μάθαμε. Δυο πράγματα σκεφτόμαστε, το πρώτο είναι να μπούμε στη θέση της και το τι περνάει αυτή η κοπέλα. Πόσο άνανδρο, ελεεινό, χυδαίο, ένα γεγονός που έχει οδηγήσει ανθρώπους και στο εξωτερικό ακόμη και στον θάνατο. Η επόμενη σκέψη μας είναι αν αυτό το πράγμα συνέβαινε στο παιδί μου, στην κοπέλα μου, στο κορίτσι μου από έναν… άνθρωπο που καθόταν 14 χρόνια δίπλα μου.
Είναι εξωγήινο αυτό που ζούμε. Γίνεται όλο και πιο συγκλονιστικό για εμάς γιατί μαθαίνουμε πληροφορίες που δεν γνωρίζαμε, γιατί έρχονται και πράγματα που κουμπώνουν. Δεν έτυχε ποτέ να γνωρίσουμε αυτή την κοπέλα και καμία που είχε σχέση μαζί του στο παρελθόν. Τώρα μαθαίνουμε για αυτόν τον άνθρωπο και τι έχει βιώσει.
Επειδή την άκουσα και με συγκίνησε πολύ όταν είπε ότι νιώθει και άσχημα… Απλά αγάπη μου να σου πω δυο πράγματα μέσα από την καρδιά μου, δεν έχεις κανέναν απολύτως λόγο να νιώθεις άσχημα. Μπράβο σου που το έκανες και κινήθηκες κατευθείαν νομικά. Άσχετα αν ακόμη ψάχνεις να βρεις μια δικαίωση.
Θέλουμε να σου πούμε παράλληλα ότι εννοείται ότι είμαστε εδώ και θα επικοινωνήσουμε εδώ. Πόσο πολύ θα ήθελα και πόσο πολύ εύχομαι να είχες έρθει να μας βρεις, να μας πεις τι είχε συμβεί» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΕΡΤ1 – «100 χρόνια ελληνική δισκογραφία»: «Η δισκογραφία στη δεκαετία της Αλλαγής» (Α’ Μέρος) – Κυριακή 04.05.2025
- ACTION 24: O Μιχάλης Κουινέλης έρχεται το Σάββατο 3 Μαίου στην «ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ» -Τρέϊλερ
- Νομική Σχολή: Η καταδρομική επίθεση των 8 μαυροντυμένων κουκουλοφόρων – Βίντεο – ντοκουμέντο
- «Chef στην κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα – Κάθε Σαββατοκύριακο στο OPEN
- Η Ελίζαμπεθ Πίπκο: Η στενή συνεργάτιδα του Ντόναλντ Τράμπ στο δυναμικό του Ομίλου Antenna
- Έλενα Κρεμλίδου: «Λύγισε» για τη διαρροή αποκαλυπτικών φωτογραφιών της – “Σε κάποιες από αυτές ήμουν ανήλικη» – Βίντεο
- Δώρα Χρυσικού: Τέλος από τη «Γη της Ελιάς» – Το βίντεο με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα
- ΣΚΑΪ: Το Happy Traveller στη Ρόδο και τη Χάλκη – Δείτε το τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook