«Είναι συνένοχος ή ηλίθιος»: Απασφάλισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά του Αντώνη Κανάκη
Είναι δικά του λόγια, δεν είναι κακία" ξεκαθάρισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
Έξω από τα δόντια μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρωί της Παρασκευής, σχετικά με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου που απασχολεί την κοινή γνώμη τα τελευταία 24ωρα. Μέσα από τον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha, μάλιστα, ο παρουσιαστής έριξε τα βέλη του και στον πρώην συνεργάτη του θύτη, Αντώνη Κανάκη.
Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο παρελθόν ο Κανάκης είχε πει πως αν «η κυρία Μενδώνη δεν γνώριζε, είναι ηλίθια. Αν γνώριζε, είναι συνένοχος». Ακριβώς αυτό το επιχείρημα το παίρνω από τον ίδιο και το λέω στον ίδιο».
«Αν ο Κανάκης γνώριζε, είναι συνένοχος. Αν δεν γνώριζε, είναι ηλίθιος. Είναι δικά του λόγια, δεν είναι κακία» πρόσθεσε ο παρουσιαστής στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.
«Όλο αυτό γίνεται και αυτό που μένει, ξέρουμε το γεγονός και δεν υπάρχει ένας υγιής που να πει «μπράβο ρε μεγάλε», είναι αν το ήξεραν ή δεν το ήξεραν και αν εμπλέκονται ή δεν εμπλέκονται» υπογράμμισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του Ράδιο Αρβύλα.
https://www.youtube.com/watch?v=B0n-w0BMEuw
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Αντωνία Καλλιμούκου πήρε πτυχίο Νομικής: Ευχαριστώ την Παναγιά και τον γλυκό Χριστό μου που με αξίωσαν
- Πάνος Καμμένος για Σαμαρά : «Αν κάνει κόμμα, θα κάνω κι εγώ, δεν θα επιτρέψω να κοροϊδέψει ξανά τον κόσμο» – Η Καρυστιανού μπορεί να βγει και πρώτη στις εκλογές (βίντεο)
- Μήνυση Κωνσταντοπούλου κατά Γεωργιάδη: Δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει και με μήνυσε 10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα – «Προτείνω να κατέβετε υποψήφια της Καρυστιανού» (βίντεο)
- Eπεισόδιο με τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Δήμαρχο Σαρωνικού: «Επικαλείστε ότι είστε δημοσιογράφος – Πήγες στρατό;» (βίντεο)
- ΕΡΤ1: #Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά – Μια βόλτα στη νύχτα της δεκαετίας του ’80 – Σάββατο 31.01.2026
- Το ντέρμπι κορυφής και όλα τα ματς της 19ης αγωνιστικής είναι στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6
- Πρεμιέρα στο ΕΡΤnews: «4 εποχές Ελλάδα» με τη Σοφία Κωνσταντινίδου – Κυριακή 01.02.2026
- Την ίδρυση νέου Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου ζήτησε ο Γ. Αυτιάς
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook