«Είναι συνένοχος ή ηλίθιος»: Απασφάλισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά του Αντώνη Κανάκη
Είναι δικά του λόγια, δεν είναι κακία" ξεκαθάρισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
Έξω από τα δόντια μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρωί της Παρασκευής, σχετικά με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου που απασχολεί την κοινή γνώμη τα τελευταία 24ωρα. Μέσα από τον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha, μάλιστα, ο παρουσιαστής έριξε τα βέλη του και στον πρώην συνεργάτη του θύτη, Αντώνη Κανάκη.
Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο παρελθόν ο Κανάκης είχε πει πως αν «η κυρία Μενδώνη δεν γνώριζε, είναι ηλίθια. Αν γνώριζε, είναι συνένοχος». Ακριβώς αυτό το επιχείρημα το παίρνω από τον ίδιο και το λέω στον ίδιο».
«Αν ο Κανάκης γνώριζε, είναι συνένοχος. Αν δεν γνώριζε, είναι ηλίθιος. Είναι δικά του λόγια, δεν είναι κακία» πρόσθεσε ο παρουσιαστής στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.
«Όλο αυτό γίνεται και αυτό που μένει, ξέρουμε το γεγονός και δεν υπάρχει ένας υγιής που να πει «μπράβο ρε μεγάλε», είναι αν το ήξεραν ή δεν το ήξεραν και αν εμπλέκονται ή δεν εμπλέκονται» υπογράμμισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του Ράδιο Αρβύλα.
https://www.youtube.com/watch?v=B0n-w0BMEuw
Ολες οι Ειδήσεις
- Ιουλία Καλλιμάνη: Στιγμές συγκίνησης και αποθέωσης, όταν υποδέχτηκε on stage την Ελεονώρα και τον Γιάννη Ζουγανέλη (εικόνες +βίντεο)
- Γιώτα Βοζίκη-Έλενα Στρατή- Νικολέτα Τσομπανίδου: «Απλά» η διασκέδαση στην Τρούμπα τις Τρίτες θα είναι γένους θηλυκού (εικόνες)
- J2US: Χάρης Λεμπιδάκης και Φαίη Θεοχάρη τραγούδησαν Παντελίδη και εντυπωσίασαν κριτική επιτροπή και κοινό
- Σωτήρης Τσαφούλιας: “Αν ο Θεός, όπως τον πιστεύουν οι άνθρωποι, ήθελε να μας αποδείξει ότι υπάρχει, θα του ήταν πολύ απλό να το κάνει”(βίντεο)
- Νίνο – Ζόζεφιν: Μετά την επανασύνδεση βγάζουν μαζί τραγούδι (Βίντεο)
- Μίνα Αρναούτη: «Αιωρείται ότι είμαστε ψεύτρες – Ο κόσμος αρνείται να δεχθεί ότι οδηγούσε ο Παντελίδης» (βίντεο)
- Αρχή για το Ξέπλυμα: Αντιμέτωπος με κακούργημα ο Γιάννης Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ, δεν δήλωσε εισοδήματα 3,2 εκατ. ευρώ
- Μαρινάκης: Δεν υπάρχει ζήτημα εμπλοκής της Ελλάδας σε επιχείρηση στο Στενό του Ορμούζ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook