Ένας νεαρός θα έρθει να δουλέψει στο ελαιοτριβείο. Ο Λεωνίδας θα τραβήξει το ενδιαφέρον της Άννας, η οποία δε θα αργήσει να γοητευτεί από τον χαρακτήρα και την εμφάνισή του.

Κι όμως, η Άννα ερωτεύεται άλλον και ξεκολλάει από τον Δημήτρη, στην γη της ελιάς! Μπορεί η εκδικητική της μανία να μην έχει υποχωρήσει στο 100%, όμως μέσα της αισθάνεται υπέροχα, μετά από μία γνωριμία.

Ένας νεαρός θα έρθει να δουλέψει στο ελαιοτριβείο. Ο Λεωνίδας θα τραβήξει το ενδιαφέρον της ηρωίδας μας, η οποία δε θα αργήσει να γοητευτεί από τον χαρακτήρα και την εμφάνισή του.

Ένα όμορφη ειδύλλιο θα ξεκινήσει, με τους τηλεθεατές να πανηγυρίζουν που επιτέλους η Άννα βρήκε κάποιον άλλον, που να την νοιάζεται πραγματικά. Οι συζητήσεις στο ελαιοτριβείο θα ξεκινήσουν, ενώ σύντομα θα έχουν και μία συνάντηση στο καφενείο του Πότη.

Η Άννα θα κάνει πρώτη το βήμα, στην γη της ελιάς. Θα τον δει, θα γοητευτεί και θα τον προσεγγίσει. Ο Λεωνίδας θα είναι αρκετά διστακτικός στην αρχή. Τί κρύβει ο νέος χαρακτήρας που μπαίνει στη σειρά και πόσο θα αλλάξει τη ζωή της Άννας; Ποια θα είναι η στάση του Δημήτρη απέναντι σε αυτό το νέο;

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook