Η αγαπημένη σειρά των τηλεθεατών του MEGA «φέρνει» συνταρακτικές εξελίξεις στη ζωή των πρωταγωνιστών, που θα κρατήσουν αμείωτη την αγωνία του κοινού.

Η αγαπημένη σειρά των τηλεθεατών του MEGA «φέρνει» συνταρακτικές εξελίξεις στη ζωή των πρωταγωνιστών, που θα κρατήσουν αμείωτη την αγωνία του κοινού.

Ο θησαυρός που αναζητά η οικογένεια Βρεττάκου φαίνεται πως μεγαλώνει τις κόντρες ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας. Την ίδια ώρα, ο Ιάκωβος εξηγεί στη Μυρτάλη την ιστορία πίσω από τα δαχτυλίδια και τον χάρτη κι αναλαμβάνει να ενημερώσει τα υπόλοιπα αδέλφια, καθώς αυτός ο θησαυρός, αν βρεθεί, ανήκει σε όλους.

Παράλληλα, ο Μάνος δίνει τελευταία ευκαιρία στη Μαρίνα, εκείνη όμως δεν κάνει πίσω. Όπως φαίνεται, το ενδιαφέρον του Μάνου θα επικεντρωθεί σε άλλα πρόσωπα, με το διαζύγιό τους να είναι όλο και πιο κοντά.

Επεισόδιo 107 (Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου)

Ο Ισίδωρος επισκέπτεται την Αντιγόνη στο σπίτι της και, για πρώτη φορά, πατέρας και κόρη προσπαθούν να φτιάξουν τη σχέση τους. Η Μάρθα μαθαίνει όλη την αλήθεια για τους γονείς της και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Μυρτάλη πηγαίνει για φαγητό με την Ιουλία και τον αστυνόμο. Ο Μάνος βγαίνει για ποτό με τη Ζωή και την Ελένη, με τη Ζωή να τον φλερτάρει έντονα. Ο Ισίδωρος, η Αθηνά και ο Μάνος λαμβάνουν κι άλλο εξώδικο από τη Μυρτάλη και έρχονται σε μεγάλη ρήξη μεταξύ τους. Παράλληλα, η Ιουλία με τον Γιώργη ορίζουν ημερομηνία και βρίσκουν εκκλησία για τον γάμο τους. Ο Μάνος δίνει τελευταία ευκαιρία στη Μαρίνα, εκείνη όμως δεν κάνει πίσω. Ο Στάθης παθιασμένος όσο ποτέ άλλοτε μπουκάρει μέσα στο σπίτι της Ιουλίας και ζητά εξηγήσεις. Το ελαιοτριβείο παίρνει φωτιά κι ο Αποστόλης μπαίνει μέσα με κίνδυνο της ζωής του για να σώσει Ευτυχία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook