Τι θα δούμε απόψε στην Γη της Ελιάς;

Η Γη της Ελιάς έρχεται και σήμερα στις 21:00 το βράδυ με ένα επεισόδιο γεμάτο από ανατροπές και εξελίξεις που σίγουρα δεν περιμένει κανείς.

Όπως θα δείτε και παρακάτω στο αποκλειστικό απόσπασμα που ακολουθεί, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς η Χάιδω παραδέχεται επιτέλους τα αισθήματά της στον Λυκούργο, ο οποίος εδώ και πολύ καιρό την πολιορκεί ερωτικά.

Τι θα δούμε απόψε στην Γη της Ελιάς;

Ο Αποστόλης πηγαίνει στο σπίτι του Ισίδωρου για να απολογηθεί. Η Μυρτάλη, με την Αθηνά, τον Ιάκωβο, την Ιουλία και τον Ισίδωρο αποφασίζουν να πάνε στο σημείο που δείχνει ο χάρτης για να βρούν τον θησαυρό. Η Ευτυχία, μετά τη φωτιά, βλέπει τον Αποστόλη με άλλο μάτι και ξυπνούν μέσα της συναισθήματα που δεν είχε νιώσει μέχρι σήμερα. Τελεσίγραφο βάζει ο Μάνος στον Ισίδωρο απαιτώντας να μεταφέρει όλη τους την περιουσία στο όνομά του.

Ο Κουράκος καλεί τον Στάθη στο τμήμα

Ο Κουράκος καλεί τον Στάθη στο τμήμα και του κάνει μια κουβέντα για την Ιουλία και τον γάμο τους. Ο Ισίδωρος και ο Μάνος ανακοινώνουν στον Αποστόλη ότι τον υποβιβάζουν από υπεύθυνο του ελαιοτριβείου, εκείνος όμως δεν δέχεται τον εξευτελισμό και δηλώνει παραίτηση. Ο Στάθης δεν μπορεί να δεχθεί ότι χάνει την Ιουλία οριστικά και ξεκαθαρίζει στον Ιάκωβο πως θα την διεκδικήσει από την αρχή. Ο Ιάκωβος αυτή τη φορά τού δηλώνει πως θα τον βρει απέναντί του. Η σχέση της Χάιδως και του Λυκούργου στην σειρά Η Γη της Ελιάς δυναμώνει και οι δυο ήρωες έρχονται κοντά, παραδέχοντας ο ένας τον άλλον τα αισθήματα τους.

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook