Ανατροπή στην υπόθεση! Το βίντεο που «καίει» Κανάκη, Σερβετά και Κιούση!

Στο κρατητήριο παραμένει από χθες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα στα πλαίσια του αυτοφώρου με αφορμή την καταγγελία που υπάρχει σε βάρος του για τη διαρροή πορνογραφικού υλικού στο διαδίκτυο στο οποίο πρωταγωνιστεί πρώην σύντροφός του.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη καταγγελία, τις τελευταίες ημέρες έχουμε δει να έρχονται στο φως διάφορες πληροφορίες για τη ζωή του Στάθη Παναγιωτόπουλου που δεν γνωρίζαμε. Ένα από τα στοιχεία που δεν γνωρίζαμε και αποκάλυψε τοT-Live, είναι ότι πριν 1.5 μήνα ο Στάθης Πααναγιωτόπουλος παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα. Πολλοί μάλιστα είναι οι φίλοι του που έχουν μιλήσει δημόσια και ανέφεραν πως δεν γνώριζαν τίποτα για τον συγκεκριμένο γάμο. Ισχύει όμως το ίδιο και για τους πρώην συναδέλφους και φίλους του από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα;

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παρουσίασε σήμερα απόσπασμα από μια εκπομπή που είχε προβληθεί πριν 1.5 περίπου μήνα στο οποίο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κάνει ξεκάθαρη αναφορά στην σύζυγό του. Πως αντέδρασε όμως τότε ο Αντώνης Κανάκης;

«Εύχομαι και εγώ χρόνια πολλά στη γυναίκα μου τη Σοφία γιατί την αγαπάω ακόμα περισσότερο» είχε πει αρχικά ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τον παρουσιαστή να του απαντά, «Γιατί έχει γενέθλια;»

«Ναι σήμερα» φαίνεται να λέει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ενώ ο Αντώνης Κανάκης συνεχίζει στέλνοντας και εκείνος τις ευχές στη σύζυγο του φίλου του.

«Χρόνια πολλά Σοφάκι, χρόνια πολλά και κουράγιο» λέει χαρακτηριστικά.

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook