Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021, στις 00:15

Με μια γοητευτική, όσο και ταλαντούχα, παρουσία αποχαιρετά το 2021 η εκπομπή «Αυτός και ο άλλος». Οι Θοδωρής Βαμβακάρης και Τάκης Γιαννούτσος υποδέχονται τη Σμαράγδα Καρύδη την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, στις 00:15, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, και λίγο πριν από την εκπνοή του 2021.

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκαλύπτει τι θυμάται από τις ημέρες των Χριστουγέννων ως παιδί, πότε σταμάτησε να πιστεύει στον Άγιο Βασίλη και ποια είναι τα δώρα που δεν έχει ξεχάσει.

Ακόμη, μιλάει για τη νέα θεατρική παράσταση, στην οποία θα πρωταγωνιστεί με έναν all star θίασο, και εξηγεί γιατί δεν της έλειψε το θέατρο στην περίοδο της καραντίνας. Εξομολογείται την αγάπη της για τα παιχνίδια, μιλάει για το παιδί μέσα της και παραδέχεται ότι ένας… άσος στην μπιρίμπα μπορεί και να την κάνει να… πάρει τα βουνά!

Μιλάει για τον ρόλο που τη σημάδεψε, την «Ντάλια» στο «Παρά πέντε», για τον φόβο της αποτυχίας και τα εμπόδια που συνήθιζε να βάζει η ίδια στον εαυτό της και εξομολογείται πώς είναι να μεγαλώνει ως το μοναχοπαίδι γνωστών ηθοποιών.

Μιλάει, επίσης, για τη σχέση της με τον χορό και την τηλεόραση, αλλά και για τη σχέση της με τον σύντροφο της ζωής της, Θοδωρή Αθερίδη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook