Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022, στις 23:00

Οι Δημήτρης Ουγγαρέζος, Γιάννης Σαββιδάκης, Στεφανία Ρίζου, Βίκυ Καρατζόγλου και η Nilsen έρχονται την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022, στις 23:00, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια.

Είναι ταλαντούχος. Έχει χιούμορ και πιστό κοινό που τον παρακολουθεί. Είναι τηλεοπτικός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός. Κάποιος μάλλον του είπε ότι μπορεί να είναι και τραγουδιστής. Και το πίστεψε.


Με το αποτέλεσμα αυτής της πεποίθησης ήρθε αντιμέτωπος ο Κωστής Μαραβέγιας, υποδεχόμενος στο πλατό τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος δίνει τον καλύτερο του εαυτό και τελικά περνάει με μεγάλη επιτυχία όλα τα τεστ, δίνοντας ένα ρεσιτάλ πάθους και αυτοπεποίθησης στις ερμηνείες του. Στη συνέντευξη του στη συνέχεια, δίνει όλες τις απαραίτητες διευκρινίσεις για την αγάπη του στο τραγούδι, ενώ μέρος της συζήτησης μονοπωλεί ο αγαπημένος σκύλος του Δημήτρη, ο Κούπερ.

Είναι από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς και ηθοποιούς. Τα τελευταία χρόνια το κοινό τον αποθέωσε για τις μιμητικές του ικανότητες, χωρίς ποτέ να πάψει να εκτιμά τις μουσικές επιτυχίες του.

Ο Γιάννης Σαββιδάκης μπαίνει στο πλατό του Κωστή και οι δύο τους δημιουργούν μια εξαιρετική μουσική ατμόσφαιρα. Συζητούν για τις επιτυχίες του Γιάννη, για τη μουσική, τα talent shows και την υποκριτική. Ο Γιάννης αφηγείται «μουσικές ιστορίες» και πάντα με την κιθάρα του ερμηνεύει αγαπημένες επιτυχίες του, αλλά και τραγούδια από το παρελθόν που ο ίδιος αγαπάει πολύ.

Από τη σκηνή του γαλλικού «The voice», με την ερμηνεία του απαιτητικού «Skyfall», στο πλατό του «Δυνατά». Η ταλαντούχα Στεφανία Ρίζου βάζει φωτιά στη σκηνή, τραγουδά ελληνικές και ξένες επιτυχίες ανεβάζοντας τον ρυθμό και το κέφι της εκπομπής.

Αεικίνητη και ανήσυχη, δεν σταματά να αναζητεί νέους δρόμους και μουσικές εμπειρίες, κάτι που το αποδεικνύει με μεγάλη άνεση στη σκηνή του «Δυνατά» μαζί με τον Κωστή.

Οι γυναικείες παρουσίες συνεχίζονται με την υπέροχη φωνή της Βίκυς Καρατζόγλου. Ο Κωστής υποδέχεται τη Βίκυ και απολαμβάνει την τόσο ρομαντική και συνάμα ροκ φωνή της.  Οι ερμηνείες της Βίκυς, με την ευγένεια του χαρακτήρα της, δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο πλατό,  με τον Κωστή να μην αφήνει την ευκαιρία για ένα ντουέτο με τη Βίκυ να πάει χαμένη.

Εμπνέεται από τη φύση με τη μουσική και τις μελωδίες της να ακολουθούν πρωτότυπους δρόμους.

Η Nilsen καταλαμβάνει το πλατό του «Δυνατά» με τον εξοπλισμό της και παρουσιάζει στον Κωστή το δικό της «αποτύπωμα» στη μουσική σύνθεση, με το αποτέλεσμα να τη δικαιώνει.

Η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 23:30.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook