«Ένα Τραγούδι Ακόμα» : Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Αντώνη Ρέμο
Ο Αντώνης Ρέμος ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του!
Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Αντώνη Ρέμο την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου στις 21:00 στο OPEN και μαζί λένε «Ένα Τραγούδι Ακόμα», σε μία μαγική, μουσική βραδιά.
Μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση, δύο αγαπημένων φίλων, που θα μείνει αξέχαστη. Ο Αντώνης Ρέμος ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, με τον Γιώργο Θεοφάνους να τον συνοδεύει στο πιάνο σε μία μοναδική μουσική συνύπαρξη.
Η φιλία τους και η συνεργασία τους μετράει ήδη 20 χρόνια και την Παρασκευή στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» θα μοιραστούν άγνωστες στιγμές της κοινής τους διαδρομής και θα αποκαλύψουν τις ιστορίες πίσω από τις μεγάλες τους επιτυχίες. Μία απολαυστική βραδιά με αγαπημένα τραγούδια, πολλές εκπλήξεις και πολλές αποκαλύψεις.
Στην παρέα τους, όμως, έρχεται ένας νέος και ταλαντούχος ερμηνευτής, ο Γιάννης Ξανθόπουλος. Ο Γιάννης κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και ερμηνεύει μαζί με τον αγαπημένο του καλλιτέχνη Αντώνη Ρέμο τη μεγάλη επιτυχία… «Θα ‘πρεπε».
Ακόμα όμως ένα ταλέντο που θα αφήσει άφωνους τους αγαπημένους καλλιτέχνες και δημιουργούς είναι η Δανάη Λιβιεράτου. Η Δανάη είναι ένα εντυπωσιακό, όμορφο κορίτσι με μία υπέροχη φωνή. Η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ κλέβει όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και την σκηνή του «Ένα τραγούδι ακόμα».
Ο Γιώργος Θεοφάνους υπόσχεται μια μαγική βραδιά με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και πολλά τραγούδια ακόμα…
«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου στις 21:00 στο OPEN.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»: Το νέο επεισόδιο με την Λάκη Λαζόπουλο την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου – Τρέϊλερ
- Ιλένια Ουίλιαμς: Φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Λισαβόνα με την Ελένη Βουλγαράκη και τον Φώτη Ιωαννίδη
- Βοιωτία: Άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος και δεμένος με χειροπέδες σε αυτοκίνητο
- Κατερίνα Παπουτσάκη: «Μετά τον ρόλο της Αλίκης τα πράγματα ξέφυγαν, χρειάστηκε να κάνω πίσω» (βίντεο)
- Ελλάδα και ΗΠΑ υπέγραψαν διακήρυξη Οικονομικής Ασφάλειας – Όλα όσα προβλέπονται
- Μαρία Σολωμού: Έχω μετανιώσει για όλες μου τις επιλογές, έχω κάνει ένα εκατομμύριο λάθη (βίντεο)
- Βορίζια: Μπαράζ ερευνών σε σπίτια και σπηλιές για να βρεθούν τα όπλα του μακελειού – Τι υποστηρίζει ο 48χρονος που έριχνε με το καλάσνικοφ – Στο μικροσκόπιο τα κινητά των κατοίκων στο χωριό
- Ιουλία Καλλιμάνη – «Σιωπή στη Διαπασών»: Το νέο της τραγούδι που καθηλώνει!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook