Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά «Η Γη της Ελιάς» του MEGA!

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε χθες το βράδυ στην καθημερινή δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς» του MEGA, καθώς ο Στάθης ανακοίνωσε στην Αρετή πως θέλει να χωρίσουν.

Όπως θα παρακολουθήσετε στο απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο, η Αρετή ξεσπά σε κλάματα με τον γιό της, Στέφανο να στέκεται βράχος στο πλευρό της, δίνοντάς την κουράγιο.

Τι θα δούμε σήμερα 5/1 στην Γη της Ελιάς;

Ο Ισίδωρος τρώει μεγάλο «χαστούκι» από την Αθηνά, η οποία αναθεωρεί και πλέον αρνείται να του πουλήσει το μερίδιό της. Ο Ισίδωρος κατηγορεί τον Κωνσταντίνο γιατί θεωρεί ότι καθυστέρησε τις υπογραφές των συμβολαίων. Η Μαργαρίτα προβληματίζεται πολύ από τις μεταπτώσεις στη συμπεριφορά του Αλέξη και μοιράζεται τις ανησυχίες της με την Αθηνά. Ο Αλέξης, από την άλλη, προσεγγίζει πάλι τη Μυρτάλη και την τρομοκρατεί.

Η Χάιδω, ο Φίλιππος και ο Λυκούργος πηγαίνουν κρυφά στην Αθήνα, για να οργανώσουν τον γάμο του Φίλιππου με τη Βασιλική. Τέλος απόψε στην σειρά Η Γη της Ελιάς ο Στάθης μετά τον χωρισμό του με την Αρετή πηγαίνει και βρίσκει την Ιουλία και της ανακοινώνει πως χώρισε. Ο ίδιος της ζητά να μην παντρευτεί τον Κουράκο καθώς η καρδιά της ανήκει σε αυτόν. Τι του απαντά όμως η Ιουλία;

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook