Survivor: Γνωστός ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται για Άγιο Δομίνικο
Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Super Κατερίνα, γνωστός ποδοσφαιριστής είχε μιλήσει με την παραγωγή προκειμένου να βρεθεί στο Survivor από την πρεμιέρα κιόλας του ριάλιτι.
Οι πρώτες προσθήκες για το φετινό Survivor ξεκινούν με το όνομα του Άρη Σοϊλέδη να βρίσκεται πρώτο στη λίστα με τους νέους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.
Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Super Κατερίνα ο γνωστός ποδοσφαιριστής είχε μιλήσει με την παραγωγή προκειμένου να βρεθεί στο Survivor από την πρεμιέρα κιόλας του ριάλιτι. Οι δύο πλευρές ωστόσο φαίνεται να μην τα είχαν βρει στο οικονομικό κομμάτι.
Ο Άρης Σοϊλέδης επικοινώνησε ξανά με τους ανθρώπους της παραγωγής, όπου αυτή τη φορά οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία. Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του Alpha, την επόμενη εβδομάδα ο γνωστός ποδοσφαιριστής ξεκινά το ταξίδι του για τον Άγιο Δομίνικο.
Ένα ακόμη πρόσωπο βρίσκεται σε αρχικές συζητήσεις για το Survivor και αυτό είναι ο δικηγόρος, Αναστάσιος Ντούγκας ο οποίος ενδέχεται να βρεθεί σύντομα στον Άγιο Δομίνικο.
Ολες οι Ειδήσεις
- H «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- H «Realnews» της Κυριακής
- Ο”Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής”
- Το «Documento» της Κυριακής
- Η Κατερίνα Παπουτσάκη ερμηνεύει Μελίνα Μερκούρη και δακρύζει – «Να με θυμάσαι και να μ’αγαπάς», σε μουσική Σταύρου Ξαρχάκου (βίντεο)
- Λαζόπουλος: «Ο Σαμαράς είναι μια καλή επιλογή, ξέρει να κυβερνάει» – «Απέτυχε το rebranding Τσίπρα» (βίντεο)
- Νίκος Αλιάγας: Η ωραιότερη φωτογραφία μου ήταν η πιο σκληρή – Είναι η φωτογραφία του πατέρα μου την ώρα της κηδείας (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook