Γιάννης Χατζηγεωργίου: Εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από το Survivor
Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor, έκανε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Love it» για όλους και για όλα.
Μια μεγάλη ανατροπή παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης στο Survivor. Στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχωρεί οικειοθελώς για προσωπικούς λόγους.
Το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή “Love it” προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Χατζηγεωργίου μετά την αποχώρηση του από το Survivor. Ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης.
«Υπάρχουν δύο ειδών παίκτες στο Survivor. Αυτοί που μπαίνουν για να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία και εκείνοι που μπαίνουν έχοντας κάποια προβλήματα και θέματα από πριν. Οι προσωπικοί μου λόγοι θα παραμείνουν προσωπικοί, δεν χρειάζεται να τους πω. Μέσα στο παιχνίδι οι παίκτες αλλάζουν και μπαίνουν σε μια διαδικασία ριάλιτι, αυτό εμένα με δυσκόλεψε πάρα πολύ και δεν ήθελα να αλλοιωθώ. Αισθανόμουν ότι θα έμπαινα σε ένα κυκεώνα σκέψης που με αλλοίωνε σαν άνθρωπο. Άρχισα να φωνάζω περισσότερο, να μην συγκρατώ τον εαυτό μου και είχα πέσει και ψυχολογικά», είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.
«Ο Γιωρίκας επηρεάζεται από τον Βαλάντη. Όταν ένας άνθρωπος σου φωνάζει ασταμάτητα και σε μειώνει συνέχεια μπαίνεις σε μεγαλύτερη άμυνα, θα φωνάξεις κι εγώ ξέφυγα από τα όριά μου με τον Βαλάντη.
Ο Βαλάντης έπαιξε κομβικό ρόλο στο αν θα μείνω ή όχι στο παιχνίδι. Με έβγαλε πολλές φορές από τα ρούχα μου και με δυσκόλεψε πάρα πολύ στο κομμάτι της συμβίωσης. Είναι πολύ οξύθυμος, επιθετικός πάρα πολύ απέναντί μου αλλά και σε άλλους παίκτες, πάθαινε κρίσεις, μετά ηρεμούσε και ήταν αρνάκι.
Μούδιασα, ήταν ο λόγος που έκανα κλικ και είπα ότι θα μιλήσω με την παραγωγή για να φύγω. Ήμουν οριακά στο να ξεσπάσω απίστευτα άσχημα. Όταν αποφάσισα να φύγω και είπα στην παραγωγή ότι δεν αντέχω άλλο, η γεύση ήταν πικρή. Όμως μόλις ηρέμησα συνειδητοποίησα κάποια διαμαντάκια που σου αφήνει και αυτά πρέπει να τα προστατέψω πολύ», πρόσθεσε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.
Ολες οι Ειδήσεις
- Συνελήφθη ο TikToker «Τέο Βασιλιάς Τζουντάσιαν» μετά από καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Μήνυσε τους αστυνομικούς, υποστηρίζει ότι του έσπασαν το αυτοκίνητο – Βίντεο
- O «ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 19:50 στο OPEN
- Η Ιωάννα Τούνη απαντά σε όσους λένε ότι δεν δουλεύει: «Είμαι μαμά, έχω μία εταιρεία ρούχων, ασχολούμαι με το real estate και πλέον έχω μαγαζί στο Παρίσι» (βίντεο)
- Πτήση θρίλερ της Flydubai από Ντουμπάϊ στο Τελ Αβίβ – Ο ένας πιλότος μαχαίρωσε τον άλλο – Ήθελε να ρίξει το αεροσκάφος – Πώς αποφεύχθηκε η τραγωδία – Συνελήφθη ο δράστης – Βίντεο από το αεροπλάνο
- Τραγωδία στην Κρήτη: 36χρονος πάτησε σε ξύλο που υποχώρησε, έπεσε σε πηγάδι και πνίγηκε
- ΥΠΟΙΚ: Οι 16 νέες παρεμβάσεις για ιδιωτικό χρέος και servicers – Όλες οι αλλαγές
- «El Problema» μόνο στο παρκέ: Ο Ζαν Μοντέρο αποκαλύπτεται στην Allwyn Hellas, Official Partner της EuroLeague
- «Δική μου ευθύνη να αξιολογώ συμπεριφορές» – Αιχμές Μητσοτάκη σε Ντόρα για τα «καβαλημένα καλάμια» υπουργών
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook