Survivor spoiler: Χαμός στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης. Ένας άγριος καβγάς θα ξεσπάσει κατά τη διάρκεια του στίβου μάχης και… μετά το αγώνισμα θα έρθουν τα πάνω κάτω!

Ο στίβος μάχης για το έπαθλο φαγητού είναι απαιτητικός και θα ξεσπάσει ένας έντονος καβγάς ανάμεσα στους δυο παίκτες, όπως έχουμε ήδη δει και στο τρέιλερ που προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ!

Ο Γιώργος Κατσαούνης θα έχει έναν έντονο διάλογο με τον Γιωρίκα Πιλίδη ο οποίος φτάνει στα όρια του!

Οι δυο παίκτες παραλίγο να έρθουν στα χέρια! Όλα ξεκινάνε όταν ο Κατσαούνης πετάει τις αιχμές του προς τον Βαλάντη λέγοντας «Τώρα δεν σε πονάει η μέση Βαλάντη ε;».

O Γιωρίκας Πιλίδης υπερασπίζεται τον συμπαίκτη και φίλο του και ο «Στρακαστρούκας» απαντάει λέγοντας να μη μιλάει. Οι δύο παίκτες φαίνεται να σηκώνονται από τις θέσεις του με απειλητικές διαθέσεις ο ένας προς το πλευρό του άλλου!

Ευτυχώς που τους ηρέμησαν οι συμπαίκτες τους και δεν πιάστηκαν στα χέρια!

Ένα έντονο επεισόδιο θα δούμε αύριο, Σάββατο 8 Ιανουαρίου, όπως είδαμε στο τρέιλερ του ριάλιτι επιβίωσης!

Η πέμπτη μέρα προβολής φέρνει περισσότερο περιεχόμενο αλλά και αλλαγή του προγραμματισμού των αγωνισμάτων και της ψηφοφορίας αποχώρησης. Έτσι λοιπόν αυτό το Σάββατο θα παρακολουθήσουμε ένα αγώνισμα επάθλου αλλά και το αγαπημένο παικτών και τηλεθεατών, Fun Quiz Game.

Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο; Δείτε την απάντηση στην gallery που ακολουθεί!

Οι κόκκινοι είναι αυτοί που πανηγυρίζουν απόψε. Οι Διάσημοι μετά από καιρό θα πάρουν μια νίκη και αυτή είναι πολύ σημαντική.

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook