Οι δύο αγαπημένοι ήρωες, αποφασίζουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, φέρνοντας μεγάλη χαρά αλλά και σύγχυση ταυτόχρονα!

Κι όμως, μετά την Βασιλική και τον Φίλιππο και την Ιουλία με τον Κουράκο, σειρά έχει κι άλλο ζευγάρι! Δύο αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές, αποφασίζουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, φέρνοντας μεγάλη χαρά, αλλά και σύγχυση ταυτόχρονα! Ο Μάνος και η Μαρίνα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, με αποτέλεσμα ο γάμος αυτός να διχάζει, στην γη της ελιάς.

Ένα ζευγάρι που πέρασε από 40 κύματα. Δύο πρωταγωνιστές που έχουν αγαπηθεί πολύ. Η Μαρίνα αποφασίζει να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον αγαπημένο της, ο οποίος δείχνει πως -πλέον- δεν υπολογίζει τον πατέρα του.

Έχοντας γράψει το 50% της περιουσίας του στην Αντιγόνη, ο Ισίδωρος άνοιξε νέο πόλεμο με τον γιο του. Ο Μάνος βρίσκεται απέναντί του και τον προκαλεί διαρκώς, θέλοντας να τον βγάλει εκτός εαυτού.

Έτσι, πέρα από το γεγονός πως κυκλοφορεί χέρι – χέρι με την Μαρίνα στην Αρεόπολη, ξεκαθαρίζει στον πατέρα του πως θα την παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο! Ο Ισίδωρος βγαίνει εκτός εαυτού και οι εντάσεις ξεκινούν.

Οι ετοιμασίες

Απειλές, φωνές κι απόγνωση. Ο γάμος αυτός σχεδιάζεται για τον Μάρτιο, ο Μάνος και η Μαρίνα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και ο Ισίδωρος ξεσπάει, στην γη της ελιάς. Όλοι βρίσκονται σε τεράστια σύγχυση.

Ο Μάνος χαίρεται διπλά: μπορεί να έχει στην αγκαλιά του την γυναίκα που αγαπά χωρίς να κρύβεται, τιμωρώντας παράλληλα τον πατέρα του, για την επιλογή του να γράψει την περιουσία στην Αντιγόνη. Ο γάμος αυτός έχει προγραμματιστεί και η Μαρίνα ξεκινάει τις ετοιμασίες, για την αναζήτηση νυφικού.

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook