Πρωτιές στην τηλεθέαση σημείωσε εχθές Τετάρτη 12 Ιανουαρίου η ενημέρωση του MEGA.

Από νωρίς το πρωί η ενημερωτική εκπομπή του MEGA «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, παρέμεινε σταθερά στην πρώτη θέση της τηλεθέασης στη ζώνη μετάδοσής της με ποσοστό 27,1% στο σύνολο του κοινού και 24,4% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Το μεσημβρινό δελτίο MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ με την Δώρα Αναγνωστοπούλου βρέθηκε στην κορυφή τηλεθέασης στην κατηγορία του δυναμικού κοινού 18-54 και απέναντι στα δελτία ειδήσεων του ανταγωνισμού που μεταδίδονται την ίδια ώρα, με ποσοστό 20%.

Η απογευματινή ενημέρωση του MEGA με το LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για ακόμα μία ημέρα βρέθηκε στην υψηλότερη θέση τηλεθέασης με ποσοστό 16,9% στο σύνολο του κοινού και 17% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Το κεντρικό δελτίο MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ με την Ράνια Τζίμα κέρδισε την πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 13,6% έναντι όλων των δελτίων ειδήσεων ανεξαρτήτως ώρα μετάδοσης (STAR: 13%, ΣΚΑΙ: 11,4%, ALPHA: 11,2%, ΑΝΤ1: 9,1%, OPEN: 5%, ΕΡΤ1: 2,6%) ενώ σε επιμέρους νεανικό κοινό οι ειδήσεις του MEGA έφτασαν το υψηλότερό τους ποσοστό 30,4%.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook