Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μαθαίνουμε τρόπους για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και να ζούμε με ισορροπία.

Το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, η εκπομπή εξετάζει τις σημαντικές επιπτώσεις που έχει ο καθιστικός τρόπος ζωής, σε συνδυασμό με την έλλειψη σωματικής δραστηριότητας, στη σπονδυλική μας στήλη.

Ποιες είναι οι αλλαγές που μπορούν να μειώσουν ή ακόμα και να εξαφανίσουν τον πόνο στον αυχένα, την πλάτη, τον ώμο και τη μέση; Οι ειδικοί εξηγούν τους παράγοντες που επηρεάζουν το μυοσκελετικό μας σύστημα.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής Θανάσης Πάτρας, ο οποίος αναφέρεται στους μυοσκελετικούς πόνους καθώς και σε όσα έχει αλλάξει στη ζωή του για να τους αντιμετωπίσει.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής, ενημερωνόμαστε για την ασφάλεια των μελανιών που χρησιμοποιούνται στα τατουάζ και την αφαίρεσή τους, βλέπουμε απλούς τρόπους για να υπολογίσουμε τις μερίδες στη διατροφή μας και μαθαίνουμε τι είναι το “energy coaching”.

Με τη νεότερη θεωρία για την πρόληψη και τις προληπτικές εξετάσεις ασχολείται η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας», την Κυριακή 23 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τη θεωρία αυτή, το ετήσιο τσεκ απ είναι μια εξατομικευμένη υπόθεση και εξαρτάται από παράγοντες όπως η κληρονομικότητα, το φύλο, η ηλικία και ο τρόπος ζωής μας.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται τον φωτογράφο Χάρη Χριστόπουλο, ο οποίος δηλώνει «λάτρης» της προληπτικής ιατρικής και εξηγεί πώς οι προληπτικές του εξετάσεις τον έχουν βοηθήσει συνολικά στη ζωή του.

Ακόμα, στην εκπομπή μαθαίνουμε τρόπους για να ενισχύσουμε τη συγκέντρωση του παιδιού, καθώς επίσης και ασκήσεις που μας βοηθούν να «ξεμπλοκάρουμε» το σώμα μας, το οποίο επιβαρύνεται από καθημερινές κινήσεις.

Στην ενότητα της οικολογίας, η εκπομπή εστιάζει στη «διατροφή του πλανήτη», δηλαδή στις περιβαλλοντικές συνέπειες από την κατανάλωση κρέατος.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

#OlaGiaTiZoiMas

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook