Το Σάββατο 22 Ιανουαρίου στις 21:40, ο Νίκος Μακρόπουλος έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA» για μια βραδιά μεγάλων λαϊκών επιτυχιών.

Ο Νίκος Μακρόπουλος, ο γνήσιος λαϊκός ερμηνευτής, κάνει μια αναδρομή στην πολύχρονη καριέρα του και μας θυμίζει μεγάλες επιτυχίες του με τις οποίες έχουμε χορέψει κι έχουμε ερωτευτεί, όπως τα «Πού είσαι», «Θα περνάω καλά», «Τα έχω όλα», «Κάνε χιλιοστά τα χιλιόμετρα», «Καινούργια πρεμιέρα», «Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης». Ακόμα, ερμηνεύει το νέο του τραγούδι «Έχω έρωτα μαζί σου» σε στίχους και μουσική του Βασίλη Δήμα.

Στο «Σπίτι με το MEGA», ο Νίκος Μακρόπουλος συναντά για πρώτη φορά επί σκηνής την Άντζελα Δημητρίου, τη «Λαίδη» του ελληνικού τραγουδιού. Οι δύο ερμηνευτές, που έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στο λαϊκό ρεπερτόριο, παρουσιάζουν μία σειρά από ντουέτα-έκπληξη με αξεπέραστες, διαχρονικές επιτυχίες.

Μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο θα τραγουδήσουν επίσης οι φίλοι του: Stan Αντιπαριώτης, Βασίλης Δήμας, Γιάννης Κρητικός και ο BΟ, βάζοντας ο καθένας το δικό του χρώμα από διαφορετικά είδη μουσικής. Τη βραδιά παρουσιάζει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Μία μουσική βραδιά με κέφι, που μόνο το αυθεντικό λαϊκό τραγούδι μπορεί να προσφέρει, έρχεται το Σάββατο 22 Ιανουαρίου στις 21:40 στο «Σπίτι με το MEGA».

#SpitiMeToMega Facebook: Σπίτι με το MEGA Instagram: @spitimetomega Twitter: @spitimetomega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος

Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης

Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook