Τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα και η Νάντια Μπουλέ με τον Μίνω Θεοχάρη μας κρατούν την καλύτερη μέσα από το DOT. Με Μαρία Κωνσταντάκη που απαντά σε όλα, με Μαριέλλα Σαββίδου που είναι η χαρά της ζωής, με Σοφία Μπεκατώρου που δίνει ουσιώδεις συμβουλές, με Ελισάβετ Σπανού που ξέρει ποιο τραγούδι ταιριάζει στο Survivor.

Το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, η Μαρία Κωνσταντάκη μιλά για την αποκλήρωση από τον πατέρα της όταν ήταν 18 ετών, για τις σχέσεις που βλέπει γύρω της και καθόλου δεν τις ζηλεύει, για την απάντηση που έδωσε στη μαμά της όταν τη ρώτησε πότε θα κάνει παιδί αλλά και για την πρώτη “χυλόπιτα” που έφαγε σε κάστινγκ.

Η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, που πέρσι έδειξε τον δρόμο του θάρρους σε όλες τις γυναίκες, δίνει τις πιο ουσιώδεις συμβουλές ζωής.

Η “Kουλούρα” του Μίνου αυτό το Σάββατο έχει πολύ γέλιο. Έρχεται ο Γιάννης Κατινάκης και οι ατάκες πέφτουν βροχή!

Ο Μίνως μπαίνει στην κουζίνα με μια γαριδομακαρονάδα που φτιάχνεται σε μόλις 7 λεπτά και η Μάγκυ Ταμπακάκη μας γλυκαίνει με την πιο ντελικάτη lemon pie semifreddo.

Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, η Μαριέλλα Σαββίδου μπορεί να είναι η χαρά της ζωής αλλά την ίδια στιγμή δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Η αγαπημένη ηθοποιός που παίρνει πάντα γενναία θέση, εξηγεί γιατί είναι λάθος το σχόλιο “πάχυνες ή αδυνάτισες” και μιλά για το δικαίωμα όλων να είμαστε απολύτως ίσοι, ασχέτως φύλου, χρώματος, κιλών ή όποιων άλλων διακρίσεων.

Με αφορμή την καταγγελία της Γεωργίας από τη Θεσσαλονίκη, συζητάμε με τη Ράνια Θρασκιά για τη «σεξουαλική βία». Όσα πρέπει να ξέρουμε.

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης φτιάχνει τα πιο εύκολα και πεντανόστιμα σοκολατάκια χωρίς ζάχαρη.

Και τέλος, ποιο τραγούδι θα ταίριαζε σε κάθε στιγμή μέσα στο Survivor; Η Ελισάβετ Σπανού ξέρει και μας το τραγουδά κιόλας.

DOT. με τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50

στον ΣΚΑΪ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook