Οι συντελεστές του "Mega Καλημέρα" δεν "μάσησαν" τα λόγια τους.

Το νέο τραγούδι του Snik έχει δεχθεί αρκετά αρνητικά σχόλια, μιας και κάνουν λόγο για σεξιστικούς στίχους και για μια γενική υποβάθμιση της γυναίκας. Το ξέσπασμα του σχολιάστηκε και από το “Mega Καλημέρα”.

Ο γνωστός τράπερ έγραψε στα social media ότι: “Βλέπω πολλούς “καλοπροαίρετους” εκεί έξω. Πολλούς δημοσιογράφους που βγάζουν μίσος προς το άτομό μου, ίσως επειδή δεν έρχομαι στις εκπομπές σας ή επειδή δεν δίνω συνεντεύξεις στις γελοίες κουτσομπολίστικες φυλλάδες σας. Σέβομαι πολύ και αγαπώ το γυναικείο φύλο. Μην προσπαθείτε να ρίξετε στάχτη στα μάτια του κόσμου για να καλύψετε άλλα θέματα. Ήσασταν και θα είστε σκουπίδια. Πάρτε το χαμπάρι ότι η μουσική ειναι showbiz. Αλλιώς και οι ταινίες που βλέπουμε θα μας έκαναν να βγαίνουμε σαν τον Rambo στον Αμαζόνιο ή θα πηδάγαμε από φλεγόμενες γέφυρες σαν το Fast & Furious. Και όσο για τα άτομα που κακοποιούν, βιάζουν ή έστω τους περνάει κάτι τέτοιο από το μυαλό κρέμασμα στο Σύνταγμα και λιθοβολισμός”.

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, ο Κώστας Τσουρός πήρε το λόγο και είπε: “Έβγαλε ένα πάρα πολύ ωραίο τραγούδι που λέει πολύ ωραίες λέξεις μέσα και έχει μηνύματα πολύ ωραία και όχι καθόλου σεξιστικά. Κι εμείς είμαστε σκουπίδια οι δημοσιογράφοι που αναφερόμαστε σε αυτά τα τραγούδια που έβγαλε ο Snik”.

Και πρόσθεσε ότι: “Βασικά νομίζω ότι κανείς μπορεί να μην τον έχει καλέσει στην εκπομπή του. Μέχρι πρότινος είχε να κάνει με πράγματα τα οποία αφορούσαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, θυμάστε κάποια περιστατικά που έβγαινε μπροστά σε κάμερες με ανθρώπους που έσπρωχναν τα μικρόφωνα και από πίσω πήγαινε ο Snik. Νομίζω ότι μετά από αυτή τη συμπεριφορά καμία εκπομπή δεν θα τον καλούσε. Τώρα, γιατί νομίζει ότι βγάζουμε μίσος και είμαστε σκουπίδια; Μακάρι να είμαστε σκουπίδια, όπως το λέει ο Snik”.

Μετά το λόγο πήρε η Ελεονώρα Μελέτη και είπε: “Γιατί να είμαστε σκουπίδια εμείς οι δημοσιογράφοι και να μην είναι σκουπίδια αυτοί οι στίχοι; Ποιοι δημοσιογράφοι είναι σκουπίδια και έχουν εμμονή μαζί του; Και γιατί τους βάζει όλους μέσα στο ίδιο σακί; Κάποιος μπορεί όντως να τον έχει στοχοποιήσει, αλλά δεν καταλαβαίνω αυτή τη μαγκιά. Αυτό που θέλω να πω στον Snik είναι ότι η μαγκιά πολλές φορές συνοδεύεται και από κάτι άλλο, το οποίο δεν χρειάζεται. Δεν μπορώ να έχω την άποψή μου σαν σκουπίδι και να τη λέω; Ούτως ή άλλως εμείς τα σκουπίδια αναγνωρίζουμε τα σκουπίδια, μεταξύ μας”.

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook