Πολλά δημοσιεύματα θέλουν τον Γιώργο Κατσαούνη να έχει ήδη αποχωρήσει από το Survivor.

Ο Γιώργος Κατσαούνης δεν βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων μόνο λόγω των «περιπετειών» του στο Survivor, αλλά και λόγω των καταγγελιών που έχουν δει το φως το τελευταίο διάστημα.

Έτσι, πολλά ερωτήματα εγείρονται σχετικά με την παραμονή του ή όχι στο ριάλιτι επιβίωσης. Αυτός που έχει τον τελευταίο λόγο για την αποχώρηση του Γιώργου Κατσαούνη από το Survivor είναι ο Ατζούν, ο οποίος φαίνεται πως βρίσκεται σε ένα μεγάλο δίλημμα.

Πολλά δημοσιεύματα θέλουν τον Γιώργο Κατσαούνη να έχει ήδη αποχωρήσει από το Survivor. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμη. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον δημοσιογράφο Γιώργο Μπέζα, ο Ατζούν ήρθε άμεσα σε επαφή με τον παίκτη προκειμένου να ακούσει και την δική του άποψη σχετικά με τις κατηγορίες από τις ανήλικες κοπέλες.

Υπενθυμίζουμε ότι ήδη εκκρεμούν τρεις ποινικές διώξεις εις βάρος του Γιώργου Κατσαούνη, ωστόσο είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα κι επομένως δεν επείγει η απομάκρυνσή του από το παιχνίδι για να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Παρόλα αυτά, ο προβληματισμός είναι μεγάλος και από τον παραγωγού, αλλά και από τον ίδιο το σταθμό.

Βάσει, λοιπόν, των ίδιων πληροφοριών οι απαραίτητες αποφάσεις από τον Ατζούν και την υπόλοιπη παραγωγή σχετικά με την αποχώρηση ή μη του Γιώργου Κατσαούνη από το Survivor θα παρθούν αυτήν την εβδομάδα. Προς το παρόν ο παίκτης μένει στη θέση του και τα πράγματα ως έχουν…

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook