Τι τρέχει με την υγεία του; Θα αποχωρήσει από το survivor ο πιο δυνατός παίκτης;

Ο Γιωρίκας Πιλίδης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης έχει εξαφανιστεί στα τελευταία επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης.

Τι τρέχει με την υγεία του; Θα αποχωρήσει από το survivor ο πιο δυνατός παίκτης;

Στο επεισόδιο (24-01) του Survivor ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες πως ο 22χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, τηρώντας σιγή ιχθύος για την κατάστασή του.

Μάλιστα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σημείωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή, Happy Day που βρέθηκε καλεσμένος πως «λόγω της αφαγίας, από την δεύτερη κιόλας μέρα ο Γιωρίκας ήταν καταβεβλημένος. Το παιδί έκλαιγε και έλεγε, «πω πω εγώ τώρα πως θα το αντέξω αυτό το πράγμα;». Γιατί είχε συνηθίσει τέσσερις χιλιάδες θερμίδες την ημέρα».

Ο νεαρός πρωταθλητής της πάλης έχει συνηθίσει να καταναλώνει μεγάλη ποσότητα ημερήσιων θερμίδων και μοιάζει αδύνατο να προσαρμοστεί στις συνθήκες που επικρατούν στο ριάλιτι Ο παίκτης βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση, με τον ίδιο να μην θέλει να επιστρέψει στο παιχνίδι και γι’ αυτό τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι αποχωρεί από το ριάλιτι…

Μένει να δούμε ποια απόφαση θα πάρει ο ίδιος ο Γιωρίκας που είναι ο πιο δυνατός παίκτης αλλά και ο πιο συμπαθής του φετινού ριάλιτι!

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook