Η Κατερίνα Κανούργιου τοποθετείται για την απαγόρευση φωτογραφιών στην κηδεία της μητέρας της Σίσσυς Χρηστίδου

Συγκλονισμένη είναι η Κατερίνα Καινούργιου με τον θάνατο της μητέρας της Σίσσυς Χρηστίδου και τον πόνο που περνά η παρουσιάστρια.

Η Σίσσυ, λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη απώλεια της μαμάς της, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξή του, ενώ παράλληλα προειδοποίησε εκείνους που τράβηξαν φωτογραφίες και πλάνα από την κηδεία, να μην τα χρησιμοποιήσουν.

Η Κατερίνα Καινούργιου παρουσίασε το θέμα και μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό. «Χθες διαβάζοντας αυτό το κείμενο, την ένιωσα πάρα πολύ και για κάποιον λόγο μπήκαν άσχημες σκέψεις στο μυαλό μου. Θεέ μου αν ποτέ μου συμβεί κάτι αντίστοιχο – για μένα μιλάω όχι για την Σίσσυ. Εγώ το έχω κάνει αυτό στην δική μου εκπομπή… σε άλλους. Δικαιούμαι εγώ, η Κατερίνα – μιλάω για τον εαυτό μου – να ζητήσω κάτι το οποίο έχω κάνει εγώ σε άλλους; Και εγώ το ίδιο θα έκανα με την Σίσσυ και μετά μπορεί να έκανα αυτή την ανάρτηση. Θα είχα αυτό το δικαίωμα, όμως; Έκανα άσχημες σκέψεις και τις μοιράζομαι μαζί σας» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook