Ο διανομέας ομολόγησε ότι μετά τη δολοφονία άρπαξε 269 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και κάποια άλλα πράγματα του θύματος και έφυγε.

Σύμφωνα με την αιγυπτιακή ιστοσελίδα elrai.net, ο δράστης στην ομολογία του ισχυρίστηκε ότι βρίσκοταν στο σπίτι του θύματος, όταν ο Έλληνας δημοσιογράφος ρώτησε τον δράστη για τις συνθήκες διαβίωσής του με τον κατηγορούμενο να παραπονιέται για την κακή οικονομική του κατάσταση. Τότε, το θύμα υποστηρίζει ότι του ζήτησε να έχουν σεξουαλική επαφή με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό, κάτι που ο κατηγορούμενος δέχτηκε.

Σύμφωνα με την ομολογία του δράστη, συναίνεσε και έκανε δύο φορές σεξ, αλλά λέει πως ο δημοσιογράφος αρνήθηκε να του δώσει τα χρήματα που του είχε υποσχεθεί. Τη δεύτερη φορά διαπληκτίστηκαν και ο διανομέας επιτέθηκε στον δημοσιογράφο, τον χτύπησε, τον έριξε στο πάτωμα και τον μαχαίρωσε μέχρι που εξέπνευσε, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο διανομέας ομολόγησε ότι μετά τη δολοφονία άρπαξε 269 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και κάποια άλλα πράγματα του θύματος και έφυγε.

Ο 56χρονος δημοσιογράφος ήταν ανταποκριτής του ΑΠΕ από το 2016 και συνεργαζόταν για πολλά χρόνια και με την ΕΡΤ. Ήταν ενεργό μέλος της ελληνικής κοινότητας στην Αίγυπτο, ίδρυσε την εφημερίδα Φως στο Κάιρο και εξέδιδε τη μηνιαία έκδοση του Αλεξανδρινού Ταχυδρόμου στην Αλεξάνδρεια. Ήταν επίσης και αντιπρόεδρος του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Καΐρου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook