Το πρωί της Τετάρτης η Μαρία Αντωνά μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», βλέποντας απόσπασμα από όσα είπε ο αγαπημένος της στο Survivor, “λύγισε”.

Με τις οικογένειες του επικοινώνησαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor οι παίκτες των Διασήμων.

Λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος για την ανάδειξη του νικητή ο Άρης Σοϊλέδης αναφέρθηκε στο θάνατο του πατέρα του και του αδερφού, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή με διαφορά έξι μηνών, και συγκίνησε.

Το πρωί της Τετάρτης η Μαρία Αντωνά μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», βλέποντας απόσπασμα από όσα είπε ο αγαπημένος της στο Survivor, “λύγισε”.

«Συγκινήθηκα γιατί τα έχουμε περάσει μαζί όλα αυτά και τα δύο. Και μάλιστα, όταν ο Άρης έχασε τον αδερφό του είχα να τον δω τέσσερις μήνες. Είχα πάει στο Βουκουρέστι και μόλις είχαμε φτάσει κάτω από το σπίτι, χτυπάει το τηλέφωνο και ήταν η μητέρα του που του είπε πως έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του. Αυτό κατά επέκταση δημιούργησε το πρόβλημα υγείας του πατέρα του. Ο Άρης με τον μπαμπά του ήταν πάρα πολύ δεμένος και το έζησε πολύ δραματικά και πολύ άσχημα, γιατί ήθελε να είναι ο πατέρας του στον γάμο του και να δει το παιδί του. Έχει κάνει τατουάζ την ημερομηνία που έχει πεθάνει ο μπαμπάς του, για αυτό έκλαψε πιο πολύ. Έγινε πολύ γρηγορά, σε λιγότερο από 6 μήνες», είπε συγκινημένη η Μαρία Αντωνά.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook