Το πρωί της Τετάρτης η Μαρία Αντωνά μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», βλέποντας απόσπασμα από όσα είπε ο αγαπημένος της στο Survivor, “λύγισε”.

Με τις οικογένειες του επικοινώνησαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor οι παίκτες των Διασήμων.

Λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος για την ανάδειξη του νικητή ο Άρης Σοϊλέδης αναφέρθηκε στο θάνατο του πατέρα του και του αδερφού, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή με διαφορά έξι μηνών, και συγκίνησε.

Το πρωί της Τετάρτης η Μαρία Αντωνά μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», βλέποντας απόσπασμα από όσα είπε ο αγαπημένος της στο Survivor, “λύγισε”.

«Συγκινήθηκα γιατί τα έχουμε περάσει μαζί όλα αυτά και τα δύο. Και μάλιστα, όταν ο Άρης έχασε τον αδερφό του είχα να τον δω τέσσερις μήνες. Είχα πάει στο Βουκουρέστι και μόλις είχαμε φτάσει κάτω από το σπίτι, χτυπάει το τηλέφωνο και ήταν η μητέρα του που του είπε πως έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του. Αυτό κατά επέκταση δημιούργησε το πρόβλημα υγείας του πατέρα του. Ο Άρης με τον μπαμπά του ήταν πάρα πολύ δεμένος και το έζησε πολύ δραματικά και πολύ άσχημα, γιατί ήθελε να είναι ο πατέρας του στον γάμο του και να δει το παιδί του. Έχει κάνει τατουάζ την ημερομηνία που έχει πεθάνει ο μπαμπάς του, για αυτό έκλαψε πιο πολύ. Έγινε πολύ γρηγορά, σε λιγότερο από 6 μήνες», είπε συγκινημένη η Μαρία Αντωνά.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις